Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ciolos, dupa scandalul din PLUS: Decizia de retragere a lui Fitiu din Consiliul National si din partid e fara ntoarcere / Pozitiile sale sunt n contradictie cu statutul nostru

Hotnews Hotnews,
 Ciolos, dupa scandalul din PLUS: Decizia de retragere a lui Fitiu din Consiliul National si din partid e fara ntoarcere / Pozitiile sale sunt n contradictie cu statutul nostru

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a scris joi pe Facebook ca decizia de excludere a lui Avram Fitiu din Consiliul National si din partid e fara intoarcere, avand in vedere ca pozitiile sale sunt in clara contradictie cu valorile formatiunii. in ceea ce-l priveste pe George Gima, Ciolos a dat de inteles ca acesta ar fi trebuit sa se consulte cu colegii inainte de iesirea publica. Liderul PLUS a mai subliniat ca partidul e la inceput de drum si ca in timp vor fi remediate toate problemele. continuă pe Hotnews

Deputatul Andreea Cosma, de la care a pornit scandalul din DNA Ploiesti, sustine ca procurorii au clasat un dosar pe numele sau si al lui Mircea Cosma

Deputatul Andreea Cosma - cea de la care a pornit scandalul din DNA Ploiesti - sustine ca un dosar deschis de fostul sef DNA Ploiesti Lucian Onea pe numele sau si al tatalui sau, Mircea Cosma, fost presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost clasat de catre DNA central.

Scandalul din PLUS capata proportii: Partidul anunta retragerea din conducere a lui Avram Fitiu si a celui care l-a contestat ca ar fi de extrema dreapta. George Gima spune, insa, ca el nu si-a dat demisia (FOTO)

UPDATE: PLUS a anuntat pe site-ul sau nu doar demisia lui Avram Fitiu, ci si pe cea a lui George Gima. Gima este chiar cel care, pe Facebook, l-a acuzat pe Fitiu ca are abordari de extrema dreapta. Surpriza,.

Scandal in partidul lui Dacian Ciolos. Doi membri din Consiliul National, demisionati cu forta

Nici nu a trecut prea multa apa pe Dambovita de la recentul congres, ca in PLUS-ul lui Dacian Ciolos se involbura apele. Si la cateva zile dupa ce a fost ales presedinte al noii formatiuni, Ciolos da.

Ciolos deschide lista candidatilor PLUS la europarlamentare

Dacian Ciolos, Dragos Pislaru si Dragos Tudorache sunt primii trei candidati pe lista Partidului Libertate, Unitate si Solidaritate PLUS) pentru alegerile europarlamentare din luna mai, lista validata, ieri, la Consiliul National al acestei formatiuni politice.

Scandalul din fruntea Statului Major General al Armatei continua

Presedintele Klaus Iohannis a emis, ieri, decretul privind trecerea in rezerva a generalului-locotenent - cu trei stele Adrian Tonea din Ministerul Apararii Nationale la data de 31 ianuarie 2019. Practic, de maine, seful Statului Major General al Armatei Romane ramane fara loctiitorul Adrian Tonea.

PRIMA EMISIUNE DUPA IESIREA DIN PROGRAMUL DE SALVARE Grecia a vandut, ieri, obligatiuni de 2,5 miliarde de euro

Conform unor surse, cererea a depasit 8 miliarde de euro Grecia a plasat, ieri, o emisiune noua de obligatiuni cu maturitatea la cinci ani, aceasta fiind prima iesire a tarii europene pe piata de profil dupa incheierea, in august 2018, a celui de-al treilea plan international de salvare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3023 seconds )