Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarile legii privind Statutul deputatilor si al senatorilor

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarile legii privind Statutul deputatilor si al senatorilor

Klaus Iohannis a sesizat joi Curtea Constitutionala asupra modificarilor aduse de Parlament Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aratand ca prin acesta lege va exista posibilitatea ca deputatii sau senatorii sa obtina foloase nemateriale, prin intermedierea realizata intre cetateni si autoritatile administratiei publice centrale sau locale. continuă pe Adevărul

Iohannis a contestat la CCR statutul parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala a Romaniei referitor la modificarea Legii privind Statutul deputatilor si senatorilor, motivand ca articolul care ofera alesilor dreptul legal de a intermedia relatia dintre cetateni si potentiali investitori cu administratia publice si locale incalca Constitutia, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis a contestat Codul penal la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constitutionala a Romaniei pentru legea privind modificarea Codului penal. Modificarile aduse Codului penal au fost deja contestate de PNL, USR si PMP, termenul fixat de CCR pentru dezbatere fiind de 17 septembrie.

Iohannis a sesizat CCR asupra Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala asupra Legii pentru modificarea articolului 12 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, relateaza Agerpres, care citeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarile la Statutul deputatilor si senatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si.

Klaus Iohannis a contestat Codul penal la Curtea Constitutionala / Judecatorii anuntasera ca vor discuta sesizarile depuse de opozitie n septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala Codul Penal. Modificarile aduse legii penale au fost contestate si de opozitie, iar judecatorii CCR au anuntat ca vor dezbate aceste sesizari pe data de 17 septembrie.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarea Codului Penal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum s.

Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse de PSD si ALDE Codului Penal

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Costitutionala noul Cod Penal, o creatie a coalitiei PSD-ALDE. De altfel, presedintele a declaratin mai multe randuri ca se va folosi de toate mijloacele constitutionale.

CCR amana pentru luna septembrie sesizarea lui Klaus Iohannis privind modificarile la Codul Penal

Magistratii de la Curtea Constitutionala au amanat pana pe data de 17 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile de la Codul Penal. in aceeasi zi, judecatorii de la CCR.

Klaus Iohannis, miscare de ULTIM MOMENT: Decretele semnate de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri mai multe decrete. Printre legile vizate se numara cea privind Monitorul Oficial si sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii. De asemenea, Iohannis a.

FMI, despre adoptarea legii privind amnistierea capitalului: Expune sistemul bugetar-fiscal unor riscuri semnificative

Fondul Monetar International FMI) a emis joi, 26 iulie, un comunicat de presa cu referire la adoptarea legii privind amnistierea capitalului. Expertii FMI sustin ca masurile adoptate vor spori caracterul regresiv al sitemului fiscal, vor reduce gradul de conformare fiscala si vor expune sistemul bugetar-fiscal unor riscuri semnificative.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )