Libnet.ro
UNICEF

00:07

KLAUS IOHANNIS: PSD risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, ieri, un atac dur impotriva PSD si ALDE, in plenul Parlamentului, cu prilejul sedintei solemne in care au fost marcati cei 15 ani de cand tara noastra a devenit membru al NATO. Seful statului a spus ca sunt condamnabile actiunile majoritatii PSD, care, prin asaltul fara precedent in ultimii 30 de ani la adresa statului de drept, risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE. Domnia sa a precizat ca guvernarea PSD a devenit sinonima cu incapacitatea administrativa si diletantismul si vulnerabilizeaza Roma-nia. continuă pe Ziarul Bursa

IOHANNIS: Asaltul PSD la adresa statului de drept risca sa fragileze statutul Romaniei in NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea la NATO, ca asaltul fara precedent al majoritatii PSD la adresa statului de drept risca sa fragileze statutul Romaniei in Alianta si in UE.

Iohannis: Asaltul majoritatii PSD la adresa statului de drept risca sa fragileze statutul Romaniei in NATO si UE. Reactia premierului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea tarii noastre la NATO, ca asaltul fara precedent al majoritatii PSD la adresa statului de drept risca sa.

Klaus Iohannis, mesaj de campanie in Parlament. Presedintele ataca PSD la sedinta solemna pentru NATO

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, la care participa presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a inceput. Seful statului a fost.

Dancila, reactie dupa atacul lui Iohannis din Parlament: A transformat un eveniment solemn intr-unul de campanie. imi cer scuze eu, prim-ministrul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD, de la tribuna Parlamentului, in timpul sedintei solemne prin care se aniversa implinirea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. in replica, premierul Viorica.

Moment exploziv in razboiul presedinte - Guvern. Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila, fata in fata

00-A inceput sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. ---------------------- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte.

Presedintele Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina! Voi consulta din nou Parlamentul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentulcu privire la declansarea unuireferendum. Vom aveareferendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea PSD-ista a.

Liviu Pop, prima reactie din PSD dupa anuntul presedintelui: Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutiei. Nu mi-e clar daca isi doreste referendum

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca presedintele Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutie, in contextul in care seful statului a anuntat ca va adresa Parlamentului o noua.

Ora 14.00. O noua iesire a presedintelui Klaus Iohannis. Tema: referendumul pe Justitie si guvernarea PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 14. Potrivit unor surse politice, seful statului va critica din nou incercarea Guvernului Dancila de a modifica legislatia penala prin ordonanta de urgenta.

Lia Olguta Vasilescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Asteptam sa fie mult mai clar si mai coerent. intelegem ca se plictiseste la Cotroceni

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, a spus luni, in ceea ce priveste anuntul facut de Klaus Iohannis ca va reconsulta Parlamentul pentru largirea ariei referendumului, ca presedintele ar trebui.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine de la ora 14.00 o declaratie de presa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 1 aprilie, ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie de presa pe care o face presedintele Klaus Iohannis, de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )