Libnet.ro
UNICEF

11:15

Kovesi, din nou in fata CSM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kovesi, din nou in fata CSM

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) are pe ordinea de zi, astazi, trei sesizari ale Inspectiei Judiciare cu privire la activitatea procurorilor Laura Codruta Kovesi, Marius Iacob si Lucian Onea. Cei trei sunt sunt acuzati de incalcarea dispozitiilor art. 99 din legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ziaristii Ionela Arcanu si Ovidiu Oanta sunt acreditati din nou la Ministerul Justitiei

Ionela Arcanu de la Realitatea si Ovidiu Oanta de la Pro TV au fost informati, marti, ca sunt din nou acreditati la Ministerul Justitiei. Cei doi, care ramasesera fara acreditari in martie, cand la minister era Tudorel Toader, au publicat pe paginile lor de Facebook instiintarile in acest sens primite, in cursul diminetii, de la biroul de presa al institutiei.

OUG pentru sabotarea referendumului, online: cum sapa Dragnea justitia, din nou

Mai sunt cateva saptamani pana la referendumul de pe 26 mai, dar coalitia PSD-ALDE a reusit sa creeze o ordonanta de urgenta pentru schimbare regulilor jocului. Avand in vedere ca ultimul referendum a fost in urma cu vreo sase luni, pe timpul aceleeasi guvernari, te-ai fi asteptat ca lucrurile sa fie bine puse la punct, [] .

Dorel loveste din nou! Cum au fost filmati mai multi muncitori in plina strada. VIDEO

Va mai amintiti reclamele la alcool cu Dorel, in care se scotea in evidenta destoinicia, dar in acelasi timp si superficialitatea muncitorilor de pe santier? Internetul s-a umplut de filmari cu Dorel de atunci si pana acum, de la cei care au adormit la locul de munca, pana la cei care au intrat in post [] .

Eugen Teodorovici da din nou testul motiunii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, da din nou testul motiunii in palament. Dezbaterile incep chiar la aceasta ora. Demersul a fost initiat de parlamentarii PNL si USR, care il acuza pe.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )