Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Adevărul Adevărul,
Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, risca sa primeasca statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale si ca exista inclusiv voci la Washington care cer ca presedintele Camerei Deputatilor sa fie inclus pe lista Magnistsky, rezervata in special unor personaje acuzate de incalcari ale drepturilor omului si de coruptie. continuă pe Adevărul

Rectorul SNSPA: Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, sustine ca Liviu Dragnea risca sa fie declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale. Mai mult, exista inclusiv voci la Washington care cer ca seful PSD sa fie.

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost.

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov si cati bani au aruncat PSD-istii pe dedicatii!

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost.

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA, chiar in timpul nuntii! Pozitie transanta din GERMANIA impotriva PSD: Mi-e RUSINE

Noi critici la adresa PSD au fost lansate de socialistii germani, chiar in timpul nuntii fiului lui Liviu Dragnea. Mi-e rusine pentru asa-zisii social-democrati din Romania! a declarat Susanne Kastner,.

Orban, despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea: O poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar si a afirmat ca nu mai trebuie prelungita dezbaterea despre aceasta nazdravanie.

SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

A fost gasita sosia lui Liviu Dragnea. Unde credeti? Chiar la nunta fiului sefului PSD, din weekend. intr-una dintre fotografiile in care apare Dragnea dansand romantic cu iubita sa, tanara Irina Tanase,.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: Se adreseaza poporului roman caruia ii plac telenovelele

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Subiectiv despre dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3. Interviul lui Dragnea a scos la iveala strategia lui de autovictimizare.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

Consiliul Judetean Teleorman NU vrea sa se constituie parte civila in dosarul Belina, caz legat de numele lui Liviu Dragnea

Consiliul Judetean Teleorman nu vrea sa se constituie parte civila in dosarul Belina, caz legat de numele lui Liviu Dragnea. in acest dosar este judecat chiar fostul presedinte al Consiliului, Adrian Ionut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )