Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tudorel Toader: M-am intalnit cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader: M-am intalnit cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca in cursul zilei de astazi a avut o intalnire cu Sindicatul Grefierilor, dar subliniaza ca nu a facut declaratii cu privire la statutul sau de membru al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader dezminte ca ar fi vorbit despre plecarea sa de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dezmintit informatiile potrivit carora s-a pune problema eliminarii sale din Guvern. Astazi am avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor!.

Tudorel Toader, reactie de ultima ora la informatia ca ar urma sa plece de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader anunta ca astazi a avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor si respinge informatiile vehiculate in presa legate de plecarea sa din functia de.

Tudorel Toader: OUG pe legile justitiei nu se aplica retroactiv

Ministrul justitiei Tudorel Toader precizeaza duminica, intr-o postare pe Facebook, ca ordonanta de urgenta adoptata de Guvern pentru modificarea legilor justitiei nu se poate aplica retroactiv, astfel ca aceasta nu afecteaza stabilitatea dobandita in conditiile legii a procurorilor.

Tudorel Toader, catre sindicatul grefierilor: Nu ma voi mai afla la fraiele ministerului

Tudorel Toader ar fi transmis un mesaj sindicatului grefierilor, in contextul unei intalniri programate pentru marti dimineata, prin care da de inteles ca nu va mai ocupa fotoliul de ministru al Justitiei, transmite Realitatea TV.

UPDATE Tudorel Toader: Nu am facut declaratii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a respinsinformatiile vehiculate in presa legate de plecarea sa din functia de ministru. Acesta a sustinut ca nu a facut declaratii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale.

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

Tudorel Toader: Nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor, dar si a OUG pe legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat luni pe Facebook un nou raspuns celor care nu vor sa priceapa, precizand ca nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor la 20 de ani de.

Tudorel Toader, un nou anunt criptic: Mesajul va fi sters intr-o ora

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, revine pe Facebook cu o postare legata de Comisia de la Venetia, explicand ca avand calitatea de membru titular nu ii permite sa faca aprecieri in dubla calitate, alaturi.

Tudorel Toader, anunt in scandalul momentului

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine cu o precizare in scandalul modificarilor legilor justitiei. Raspuns pentru cei ce nu vor sa inteleaga: Comisa de la Venetia nu a luat in discutie modificarile.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )