Libnet.ro
UNICEF

10:31

UPDATE Tudorel Toader: Nu am facut declaratii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale

Adevărul Adevărul,
UPDATE Tudorel Toader: Nu am facut declaratii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a respinsinformatiile vehiculate in presa legate de plecarea sa din functia de ministru. Acesta a sustinut ca nu a facut declaratii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader: M-am intalnit cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca in cursul zilei de astazi a avut o intalnire cu Sindicatul Grefierilor, dar subliniaza ca nu a facut declaratii cu privire la statutul sau de membru al Guvernului.

Tudorel Toader, postari ciudate, in serie, pe Facebook: Ce se intampla cu mesajele dupa o ora(FOTO)

UPDATE: Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, pe care anunta, din nou ca il va sterge dupa o ora: Raspuns pentru cei care nu vor sapriceapa: Nu poti sa te declari impotriva.

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

Tudorel Toader, un nou anunt criptic: Mesajul va fi sters intr-o ora

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, revine pe Facebook cu o postare legata de Comisia de la Venetia, explicand ca avand calitatea de membru titular nu ii permite sa faca aprecieri in dubla calitate, alaturi.

UPDATE Tudorel Toader se joaca de-a mesajele pe Facebook. Ce le-a transmis contestatarilor

Ministrul Justitiei Tudorel Toader, care se afla in concediu de odihna dupa ce Comisia de la Venetia a criticat legile justitiei, iar presedintele Iohannis i-a cerut demisia, insista pe Facebook ca forul european nu a luat in discutie si prevederile OUG 92/2018 de modificare a acestor legi, un astfel de aviz urmand sa fie adoptat abia in decembrie. Toader anuntase ca mesajul sau va fi sters de pe reteaua sociala peste o ora, ceea ce s-a intamplat. in schimb, ministrul justitiei a publicat un nou mesaj legat de Comisia de la Venetia.

Cine a tras sforile ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea speciala pentru magistrati. Ce pensii uriase ofera PSD

Judecatoarea Lia Savonea, apropiata de PSD, a facut presiuni ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea anticipata, asa cum a cerut Comisia de la Venetia, ci doar sa o amane cu un an, prin ordonanta de urgenta, sustin surse din sistemul judiciar pentru Adevarul. Lia Savonea va candida in 2019 la functia de presedinte al CSM, acolo unde e cel mai mare salariu din sistemul judiciar, deci va avea si cea mai mare pensie. Suma: peste 15. 000 de lei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )