Libnet.ro
UNICEF

16:45

Carmen Dan: Am pus la punct o strategie, astfel nct sa acoperim deficitul de personal n aproximativ 4 ani

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan: Am pus la punct o strategie, astfel nct sa acoperim deficitul de personal n aproximativ 4 ani

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, intr-un interviu acordat Romania TV, ca a fost elaborata o strategie care sa permita acoperirea deficitului de personal in structurile ministerului in aproximativ patru ani, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

CARMEN DAN, raspuns FULGER catre POLITISTI: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea. Ea a raspuns astfel politistilor care au transmis o.

Culise. Cum l-a ignorat Carmen Dan pe Liviu Dragnea pentru a-l instala pe fostul sau asociat in fruntea Politiei Arges

Carmen Dan, l-a numit pe fostul adjunct al IPJ Teleorman, Tudorel Pieleanu, la conducerea IPJ Arges. Mutarea a fost facuta, insa, pe ultima suta de metri, fara stirea liderului PSD Liviu Dragnea. Potrivit unor surse din MAI, Liviu Dragnea l-ar fi vrut in aceasta functie pe unul dintre apropiatii sai, Valentin Dumitrascu, seful Politiei Teleorman. Practic, Dumitrascu, omul lui Dragnea, era seful lui Tudorel Pieleanu, apropiatul lui Carmen Dan.

Ministrul Carmen Dan, catre absolventii scolii de jandarmi de la Dragasani: Forta fizica trebuie sa ramana ultima solutie

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a participat vineri, 20 iulie, la ceremonia de acordare a gradului de sergent-major absolventilor promotiei iulie 2018 ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Dragasani, judetul Valcea, unitate care a implinit 80 de ani de existenta. Ministrul le-a sugerat viitorilor jandarmi folosirea negocierii in locul fortei.

Noul sef al Politiei Arges: Firma in care am fost asociat cu doamna Carmen Dan n-a fost facuta sa functioneze

Numirea lui Tudorel Pieleanu la sefia Politiei Arges a starnit nemultumiri in randul mai multor politisti din judet. Noul sef al inspectoratului a fost asociat intr-o societate cu ministrul de Interne Carmen Dan, cea care l-a delegat sa ocupe functia de conducere. Este pentru prima oara dupa 1989 cand in fruntea IPJ Arges este numit un comandant din alt judet, Pieleanu venind din postura de adjunct al comandantului Politiei Teleorman.

Ministrul de Interne l-a numit sef al Politiei Arges pe un fost asociat in afaceri. Relatia dintre Carmen Dan si Tudorel Pieleanu

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a imputernicit pe Tudorel Pieleanu, fost adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Judetean Teleorman, sa indeplineasca functia de sef interimar al Inspectoratului Judetean de Politie Arges.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )