Libnet.ro
UNICEF

15:45

DECIZIA procurorului LAZAR dupa solicitarea desecretizarii protocoalelor cu SRI: Facem o ANALIZA si vom...

B1 B1,
DECIZIA procurorului LAZAR dupa solicitarea desecretizarii protocoalelor cu SRI: Facem o ANALIZA si vom...

Decizia privind desecretizarea protocoalelor incheiate intre structurile de Parchet si Serviciul Roman de Informatii, va fi luata de procurorul general dupa efectuarea unei analize de legalitate efectuata de. continuă pe B1

Augustin Lazar, despre desecretizarea protocoalelor SRI-Parchet: Voi face o analiza de legalitate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, cu privire la solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a desecretiza protocoalele incheiate intre structurile de Parchet si Serviciul Roman de Informatii, ca Ministerul Public va face.

Presedintele iCCJ doreste desecretizarea protocoalelor SRI. Solicitarea se afla pe ordinea de zi a Plenului CSM

Presedintele iCCJ, Cristina Tarcea, a declarat marti in plenul CSM ca trebuie sa existe o discutie cu privire la activitatea sistemului judiciar, mai exact despre protocoalele cu SRI, arhiva SIPA si existenta of.

Traian Basescu, despre scadalul protocoalelor SRI: Problema e la judecatorii care dau prea usor aprobari de interceptare(VIDEO)

Traian Basescu a vorbit intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician despre subiectul protocoalelor incheiate intre Directia Nationala Anticoruptie, DIICOT si Serviciul Roman.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )