Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a desfiintat Departamentul Centenar. Ministerul Culturii se va ocupa de celebrarea Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
Guvernul a desfiintat Departamentul Centenar. Ministerul Culturii se va ocupa de celebrarea Marii Uniri

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) va prelua activitatile si structurile Departamentului Centenar, potrivit unei ordonante adoptate de Guvern in sedinta de astazi. continuă pe Adevărul

Guvernul a desfiintat Departamentul Centenar

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) va prelua activitatile si structurile Departamentului Centenar, potrivit unei ordonante adoptate de Guvern in sedinta de astazi, scrie.

Guvern: Departamentul Centenar trece la Ministerul Culturii

Guvernul a aprobat joi un proiect de ordonanta care prevede ca Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) va prelua activitatile si structurile Departamentului Centenar. Potrivit Guvernului, schimbarea are in vedere capacitatea institutionala a MCIN, rolul si atributiile acestuia, pentru buna desfasurare a actiunilor si manifestarilor prilejuite de aniversarea, in anul 2018, a Centenarului Marii Uniri 1918-2018) si a Primului Razboi Mondial.

Ministerul Culturii va prelua activitatile si structurile Departamentului Centenar

Departamentul Centenar va trece, de joi, in administrarea Ministerului Culturii si Identitatii Nationale MCIN), a decis Guvernul, printr-o ordonanta.

Departamentul Centenar trece la MCIN

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) va prelua activitatile si structurile Departamentului Centenar, in urma unei ordonante adoptate de Guvern in sedinta de astazi, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )