Libnet.ro
UNICEF

11:02

Ana Birchall, intalnire pe teme de justitie cu Procurorul General al SUA

Adevărul Adevărul,
Ana Birchall, intalnire pe teme de justitie cu Procurorul General al SUA

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, s-a intalnit marti cu o delegatie a Departalentului de Justitie din SUA, condusa de Procurorul General al Statelor Unite, William Barr. Potrivit unui comunicat din partea ministerului, cei doi au discutat despre cooperarea bilaterala dintre cele doua state, cu teme din domeniul justitiei, precum si despre teme de pe agenda europeana. continuă pe Adevărul

Procurorul General al SUA, intalnire cu Iohannis: A transmis sprijinul Statelor Unite pentru eforturile in consolidarea unui sistem judiciar independent

Procurorul General al SUA, William Barr, aflat marti intr-o vizita in Romania, a transmis, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, sprijinul Statelor Unite pentru pozitia ferma si eforturile puternice ale sefului statului in sustinerea statului de drept, combaterea coruptiei si consolidarea unui sistem judiciar independent, corect si transparent, in beneficiul cetatenilor, potrivit Administratiei prezidentiale.

Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei, in acord cu recomandarile MCV, ale Comisiei de la Venetia, dar si ale SUA

Premierul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, in timpul acesteia liderul de la Palatul Victoria solicitatand sprijinul procurorului general al SUA pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waver, aspect aflat in atentia autoritatilor romane.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei, in acord cu recomandarile MCV, Comisiei de la Venetia, ale GRECO, dar si ale SUA

Premierul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, informeaza Guvernul. in cadrul intrevederii, Dancila a solicitat sprijinul procurorului general al SUA pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver, aspect aflat in atentia autoritatilor romane.

Iohannis se intalneste marti cu procurorul general al SUA, William Barr. Discutiile vor avea loc la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, la Palatul Cotroceni, la ora 12. 00, pe procurorul general al Statelor Unite, William Bar, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu procurorul general al SUA, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, la Palatul Cotroceni, pe procurorul general al SUA, Wiliam Barr, transmite Administratia Prezidentiala. Potrivit agendei de marti a sefului statului,.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, in cadrul careia a subliniat ca Romania ramane un partener.

ANA BIRCHALL: Tara noastra acorda o importanta deosebita cooperarii cu SUA

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, care este si vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, interimar, s-a intalnit, ieri, cu o delegatie a Departamentului de Justitie din Statele Unite ale Americii, condusa de procurorul general William Barr.

Dancila: Am avut o discutie cu Ana Birchall, i-am spus ca vreau ca niciun ministru sa nu mai incerce sa aduca Justitia in curtea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca a avut o discutie cu ministrul Justitiei, Ana Birchall, careia i-a spus ca vrea ca ministrii sa nu faca referire la Justitie sau sa intervina in acest domeniu, transmite Agerpres.

Ana Birchall: Cooperarea Romania - SUA in domeniul justitiei reprezinta o componenta importanta

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, care este si vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor s.

Iohannis, intalnire cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere, marti, la Palatul Cotroceni cu Procurorul general.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )