Libnet.ro
UNICEF

22:00

Eduard Hellvig, intalnire cu presedintele Serbiei la Belgrad. SRI, punte de legatura intre sarbi si americani

Adevărul Adevărul,
Eduard Hellvig, intalnire cu presedintele Serbiei la Belgrad. SRI, punte de legatura intre sarbi si americani

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, l-a primit luni pe directorul SRI Eduard Hellvig, una dintre temele intrevederii fiind stabilitatea regionala. intalnirea dintre Hellvig si Vucic vine la scurt timp dupa vizita in SUA a oficialului roman. SRI devine actor in securitatea regionala, unul dintre dosarele fierbinti fiind Kosovo. continuă pe Adevărul

Seful SRI s-a intalnit cu presedintele Serbiei

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, s-a intalnit la Belgrad cu presedintele sarb Aleksandar Vu269;ic, care a salutat cooperarea serviciilor de securitate din cele doua state, reflectata in schimbul de informatii si in lupta comuna impotriva terorismului, a crimei organizate si a altor riscuri actuale de securitate, relateaza News. ro.

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, s-a ntlnit cu directorul Serviciului Romn de Informatii, Eduard Hellvig

Presedintele sarb Aleksandar Vucic l-a primit pe directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, luni, la Belgrad, informeaza agentia de presa Tanjug, preluata de Agerpres.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, in vizita oficiala la Belgrad: Care au fost principale teme ale intrevederii cu presedintele Aleksandar Vucic (VIDEO)

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, s-a deplasat luni intr-o vizita externa la Belgrad. in cadrul acestei deplasarii, acesta a avut o intrevedere cu presedintele sarb Aleksandar Vu.

Veste neasteptata pentru Sebastian Ghita. Directorul SRI, Eduard Hellvig, a ajuns in Serbia

Eduard Hellvig, directorul SRI, este in Serbia si s-a intalnit cu presedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vu269;ic. Administratia prezidentiala sarba anunta ca presedintele Republicii l-a primit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )