Libnet.ro
UNICEF

14:01

Iohannis, la 140 de ani de relatii diplomatice cu SUA:Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia noastra bilaterala

Adevărul Adevărul,
Iohannis, la 140 de ani de relatii diplomatice cu SUA:Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia noastra bilaterala

Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia bilaterala, acordandu-si reciproc ajutor in contextul in care provocarilor de securitate li s-a adaugat pandemia de COVID-19, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis la aniversarea a 140 de ani de reatii diplomatice cu SUA. continuă pe Adevărul

SUA, mesaj la 140 de ani de relatii diplomatice cu Romania: Am infruntat valurile istoriei, iar legaturile dintre noi sunt acum mai stranse ca oricand. Facem eforturi sustinute sa sporim cooperarea (VIDEO)

Philip Reeker, directorul Biroului pentru Europa si Eurasia al Departamentului de Stat, a transmis un mesaj special romanilor la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice Statele Unite - Romania. Reeker a.

KLAUS IOHANNIS: Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia bilaterala, in timpul pandemiei

Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia bilaterala, acordandu-si reciproc ajutor in contextul in care provocarilor de securitate li s-a adaugat pandemia de COVID-19, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis la aniversarea a 140 de ani de reatii diplomatice cu SUA.

140 de ani de relatii diplomatice bilaterale. Statele Unite multumesc Romaniei

Ambasadorul SUA la Bucuresti a multumit Romaniei, in numele americanilor si al presedintelui Trump,.

Relatii incordate intre Romania si Rusia. Ambasadorul rus la Bucuresti, convocat la MAE

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti a fost convocat la Miniterul de Externe al Romaniei pentru a da explicatii despre ultimele declaratii venite de la Moscova! Purtatorul de cuvant al Ministerului Externelor din Rusia a atacat Strategia Nationala de Aparare a Romaniei. Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, convocat la Ministerul de Externe al Romaniei Purtatorul de cuvant al .

Ambasadorul Adrian Zuckerman: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american. Romania e unul dintre cei mai apropiati aliati ai SUA din Europa (VIDEO)

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a transmis un mesaj special la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice intre cele doua tari. Zuckerman a subliniat ca Romania este unul dintre.

Profesor de 66 de ani, relatii sexuale orale cu o eleva cu 50 de ani mai tanara. Imaginile au ajuns pe internet

Un profesor de 66 de ani din Giurgiu a fost retinut pentru ca timp de 2 ani a intretinut relatii sexuale cu o eleva a sa, inca de cand aceasta era clasa a opta. Profesorul a filmat o parte din actele sexuale. Barbatul o platea cu sume cuprinse intre 200 si 300 de lei, conform anchetatorilor.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )