Libnet.ro
UNICEF

13:31

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELATIILE CU SUA: Prioritatea strategica ramane o relatie transatlantica puternica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELATIILE CU SUA: Prioritatea strategica ramane o relatie transatlantica puternica

Prioritatea strategica a Romaniei este si va ramane o relatie transatlantica puternica, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, prezent la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 243-a aniversari a Zilei Independentei. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Pe 26 mai, romanii au votat pentru statul de drept si au respins discursul antieuropean si antijustitie (VIDEO)

Pe 26 mai, romanii au votat pentru statul de drept si au respins populismul si discursul antieuropean si antijustitie, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la receptia organizata la Ambasada SUA, cu ocazia.

Iohannis: Prioritatea strategica a Romaniei este si va ramane o relatie transatlantica puternica

Prioritatea strategica a Romaniei este si va ramane o relatie transatlantica puternica, a declarat, .

Klaus Iohannis a lansat inca un atac la adresa PSD. Mesajul transmis la receptia oferita de Ambasada SUA

Klaus Iohannis, prezent la receptia oferita de Ambasada SUA, a lansat un atac deschis la PSD. Totul s-a petrecut de fata cu Vorica Dancila, proaspatul lider al formatiunii. Iohannis, atac deschis la PSD Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent astazi la receptia oferita de catre Ambasada Statelor Unite ale Americii, cu ocazia zilei nationale. Seful .

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia.

Tariceanu, despre participarea lui Klaus Iohannis la reuniunea extraordinara a CE: Este inacceptabil ca romanii sa nu stie cu ce mandat merge presedintele

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a scris, joi seara, pe Facebook, ca este inacceptabil ca romanii sa nu stie cu ce mandat a fost presedintele Klaus Iohannis la reuniunea extraordinara a Consiliului European, unde s-au purtat negocieri pentru ocuparea principalelor posturi de la nivel european.

Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect foarte important. Ne vom lupta pana in ultima clipa!

Viorica Dancila si Klaus Iohannis isi unesc fortele in cadrul unui nou proiect. Ne vom lupta pana in ultima clipa pentru a obtine un portofoliu important la Bruxelles. Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, in cursul zilei de ieri, ca a purtat o discute cu presedintele Klaus .

Cine este singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis. Scenariul-soc a lui Ion Cristoiu

Ion Cristoiu sustine ca singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis este Viorica Dancila. Doamna Dancila nu poate starni ura. Singura candidata care poate sa il rada pe Iohannis e ea.

Klaus Iohannis si Opozitia au sesizat din nou CCR pe tema codurilor penale. Sedinta cu repetitie

Curtea Constitutionala a Romanie urmeaza sa dezbata, in cursul zilei de joi, sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si ale Opozitiei in privinta modificarilor aduse de catre Parlament Codului penal si Codului de procedura penala. CCR, din nou sesizata de Iohannis si Opozitie pe tema codurilor penale Curtea Constitutionala a Romanie a fost sesizata din nou de .

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )