Libnet.ro
UNICEF

22:17

Klaus Iohannis, a doua vizita oficiala la Casa Alba in timpul mandatului. Cine este celalalt sef de stat roman care a primit doua invitatii in fieful puterii din SUA

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, a doua vizita oficiala la Casa Alba in timpul mandatului. Cine este celalalt sef de stat roman care a primit doua invitatii in fieful puterii din SUA

Presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump il va primi pe 20 august, la Casa Alba, pe liderul roman Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Donald Trump se intalneste cu Klaus Iohannis, pe 20 august, la Casa Alba

Donald Trump il va primi marti, 20 august, la Casa Alba, pe presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu de Donald Trump, la Washington, pe 20 august, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Casei Albe.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Casa Alba, pe 20 august, anunta marti intr-un comunicat presedintia americana. Cei doi lideri vor discuta despre.

Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

UPDATE: Administratia Prezidentiala a confirmat ca presedintele Iohannisva efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump. Cu prilejul.

Trump se intalneste cu Iohannis la Casa Alba

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 augu.

Romania, zguduita de o tragedie. Ce face Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis isi vede de pregatirea campaniei electorale, in plina criza legata de crimele de la Caracal. Un fotograf a publicat o serie de imagini in care presedintele Klaus Iohannis apare.

KLAUS IOHANNIS: 3 august 1919, o zi cu un simbolism aparte pentru Timisoara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la instalarea administratiei romanesti in Timisoara, subliniind ca, in anul marcarii a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989.

Sondaj IMAS. Klaus Iohannis cotat cu 42% in intentiile de vot la prezidentiale. Cati romani i-ar vota pe Dan Barna si Viorica Dancila Clasamentul partidelor

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis ar fi votat de 42% dintre romani, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM in perioada 15 iulie - 2 august.

Consilierul de stat Dana Varga a publicat pe Facebook un colaj foto in care Klaus Iohannis este prezentat alaturi de Adolf Hitler Institutul Elie Wiesel critica initiativa

Institutul Elie Wiesel critica initiativa consilierului de stat Dana Varga, care a postat pe contul sau personal de Facebook un colaj foto in care presedintele Klaus Iohannis este prezentat alaturi de dictatorul nazist Adolf Hitler.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )