Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la receptia organizata de Ambasada SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la receptia organizata de Ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa astazi, la ora 18:45, la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti cu ocazia celei de a 244-a aniversari a Zilei Independente. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis, la receptia de la Ambasada SUA: Solidaritatea, raspunsul Romaniei la provocarile din actualul context global Premierul Ludovic Orban: Continuam intarirea parteneriatului strategic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa la receptia oferita de Ambasada SUA la Bucuresti, organizata in contextul apropierii de Ziua Nationala a Statelor Unite din 4 iulie,unde a subliniat ca .

Presedintele Klaus Iohannis, la receptia de la Ambasada SUA: Solidaritatea, raspunsul Romaniei la provocarile globale Premierul Ludovic Orban: Anumite forte politice boicotau sarbatorile nationale ale partenerilor nostri

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban au participat, joi,la receptia oferita de Ambasada SUA la Bucuresti, organizata in contextul apropierii de Ziua Nationala a Statelor.

VIDEO Klaus Iohannis pledeaza pentru solidaritate transatlantica, la receptia ambasadei SUA cu ocazia Zilei Independentei

Intr-un context global complex marcat de provocari majore, Romania pledeaza pentru solidaritate in relatia cu Statele Unite ale Americii, cu Uniunea Europeana si in relatia transatlantica, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis, in discursul sustinut la receptia oferita de Ambasada SUA cu ocazia celei de-a 244-a aniversari a Zilei Independentei.

VIDEO. Discursul lui Klaus Iohannis la receptia de Ziua Independentei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la receptia de la Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independen.

Ludovic Orban si Klaus Iohannis anunta astazi planul de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica.

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica. Evenimentul este programat de la ora 18:00, la Clubul Diplomatic.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )