Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis: Relatiile diplomatice Romania - SUA, mai puternice ca oricand. Statele Unite au dovedit ca sunt aliatul ferm de care avem nevoie

B1 B1,
Klaus Iohannis: Relatiile diplomatice Romania - SUA, mai puternice ca oricand. Statele Unite au dovedit ca sunt aliatul ferm de care avem nevoie

Statele Unite ale Americii au dovedit, mai ales in ultimele doua decenii, ca sunt aliatul ferm de care Romania are nevoie, a transmis presedintele Klaus Iohannis, la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia bilaterala, in timpul pandemiei

Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia bilaterala, acordandu-si reciproc ajutor in contextul in care provocarilor de securitate li s-a adaugat pandemia de COVID-19, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis la aniversarea a 140 de ani de reatii diplomatice cu SUA.

KLAUS IOHANNIS: Romania va beneficia de fonduri europene considerabile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj in cadrul evenimentului Ziua intreprinzatorilor din Romania in care afirma ca tara noastra va beneficia de fonduri europene considerabile si subliniaza ca este nevoie de pregatirea cu maxima seriozitate a celor mai adecvate proiecte.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, mesaj pentru intreprinzatori: Romania va beneficia de fonduri europene considerabile. impreuna vom depasi aceasta perioada critica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj in cadrul deschiderii editiei 2020 a Zilei intreprinzatorilor din Romania, eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici s.

Klaus Iohannis, despre prelungirea starii de alerta: E necesara. Dar as vrea o varianta mai simpla

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta dupa-amiaza, ca e nevoie de prelungirea starii de alerta dupa data de 15 iunie, dar ar dori o varianta mai simpla.

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere. Cum petrece seful statului (FOTO)

Klaus Iohannis isi sarbatoreste, sambata, ziua de nastere. Seful statului implineste 61 de ani. Daca anul trecut, Iohannis si-a aniversat ziua de nastere la Palatul Cotroceni, unde au fost prezenti.

Klaus Iohannis, scuze publice dupa afirmatia Esti precaut sau esti prost

Presedintele Klaus Iohannis declara ca a vrut sa atraga atentia asupra pericolului manipularii si a prezentat public scuze dupa afirmatia Esti precaut sau esti prost.

Klaus Iohannis, atac dur pentru starea de alerta: Ori esti precaut, ori esti prost

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis celor care asteapta dovezi de la specialisti ca in fata unei boli, esti precaut sau esti prost.

Klaus Iohannis: Fac apel la toti cei responsabili de soarta dosarului Mineriadei: Faceti dreptate! Necunoasterea vinovatilor, o rusine si o jignire profunda fata de toti cei care au luptat pentru libertate

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat joi indignat de faptul ca dosarul Mineriadei din iunie 1990 treneaza de 30 de ani si le-a cerut tuturor celor responsabili de soarta acestui dosar sa faca dreptate.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii pentru victimele mieriadelor

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii pentru a depune coroana de flori la Monumentul Kilometrul Zero al democratiei, cu prilejul marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriada din 13-15 iunie 1990.

Klaus Iohannis va depune o coroana de flori in Piata Universitatii pentru victimele mieriadelor

Presedintele Klaus Iohannis va depune, joi, de la ora 17. 00, o coroana de flori la Monumentul Kilometrul Zero al democratiei, cu prilejul marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriada din 13-15 iunie 1990.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )