Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klemm: Rezultatul referendumului este exprimarea poporului pentru toleranta, ceea ce este foarte bine

Adevărul Adevărul,
Klemm: Rezultatul referendumului este exprimarea poporului pentru toleranta, ceea ce este foarte bine

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca rezultatul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie este exprimarea poporului pentru toleranta, ceea ce este foarte bine. continuă pe Adevărul

Hans Klemm, reactie dupa rezultatul referendumului

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca rezultatul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie este exprimarea poporului pentru toleranta,.

Serban Nicolae: Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a scris, luni, pe Facebook, ca rezultatul referendumului pentru familie este o victorie a homosexualilor si ca dispozitiile Codului Civil ce definesc.

Serban Nicolae: Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a scris luni peFacebookca rezultatul referendumului pentru familie este o victorie a homosexualilor si ca de duminica seara dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si femeie sunt susceptibile de neconstitutionalitate.

Arata toleranta poporului roman, un lucru bun

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat astazi raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca rezultatul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie este exprimarea poporului pentru toleranta, ceea ce este foarte bine.

Serban Nicolae (PSD): Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a scris luni pe Facebook ca rezultatul referendumului pentru familie este o victorie a homosexualilor. Mai mult, acesta avanseaza ideea ca de duminica seara dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si femeie sunt susceptibile de neconstitutionalitate.

Serban Nicolae, despre rezultatul referendumului: O victorie a homosexualilor

Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor, sustine Serban Nicolae. Social-democratul mai consideraca dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si.

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului. Nu cred ca Orban trebuie sa demisioneze

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absentism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului / Nu cred ca Orban a gresit

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat luni pentru Mediafax ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absenteism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Firea, despre rezultatul referendumului pentru familie: Poporul are intotdeauna dreptate

Poporul are mereu dreptate, sustine primarul Capitalei, Gabriela Firea, comentand rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Firea a spus, fara insa sa dea detalii, ca va fi realizata o analiza in Comitetul Executiv al PSD, in urma careia se vor lua masuri.

Rezultatul referendumului - un esec

Rezultatul referendumului pentru modificarea Constitutiei reprezinta un esec nu numai pentru PSD, ci pentru intreaga societate romaneasca si se va face o analiza pe marginea votului, a declarat, astazi, senatorul PSD Paul Stanescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )