Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca George Maior nu a lucrat in SUA ca ambasador al Romaniei, ci ca instrument pentru el si pentru Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

LIVIU DRAGNEA: Basescu si Iohannis au manat acest popor la ura si dezbinare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la mitingul organizat in Iasi, ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au manat poporul la ura si dezbinare si i-au asmutit pe oameni unii impotriva altora, iar in prezent tara noastra are nevoie de patriotism si patrioti.

Liviu Dragnea, despre George Maior: Daca Iohannis s-a hotarat sa se supere pe el, inseamna ca-l va rechema

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, ar putea fi rechemat in Romania, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe el. Daca Iohannis s-a hota.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Viorica Dancila: Daca nu vrea sa stea cu Guvernul schiop, sa faca restructurarea Guvernului prin Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta remanierea propusa de Viorica Dancila. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte. Nu cred ca va primi raspuns de.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Liviu Dragnea: Iohannis comite o infractiune, dar nu e nici prima, nici ultima. El ia in batjocura orice

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,a declarat ca este o infractiune faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, merge la mitingurile celor de la PNL cu masinile Administratiei.

Liviu Dragnea: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata, el sustinand ca un grup de batausi ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara, scrie.

Miting PSD la Galati. Liviu Dragnea: Iohannis a furat si ziua Europei. Nu il baga nimeni in seama. Asta e soarta slugilor!

Social-democratii isi continua turneul electoral in Moldova. Dupa mitingul de acum doua zile de la Iasi, astazi candidatii PSD la alegerile europarlamentare si liderii partidului, in frunte cu Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea, atacuri dure la Iasi: Iohannis si cei care il sustin, care latra pentru el, au uitat ca noi avem dreptul de a guverna. Ni l-a dat poporul roman si Constitutia (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a lansat intr-o serie de atacuri dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis cu ocazia mitingului PSD de la Iasi. in fata a circa 40. 000 de simpatizanti, liderul PSD a acuzat seful statului ca nu.

Liviu Dragnea, mesaj dur la Iasi: Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )