Libnet.ro
UNICEF

05:30

Portret. Cine este Cosette Chichirau, cea care vrea sa-i ia lui Barna sefia USR

Adevărul Adevărul,
Portret. Cine este Cosette Chichirau, cea care vrea sa-i ia lui Barna sefia USR

Cu un nume inspirat din Mizerabilii, Cosette Chichirau a stat multi ani in SUA, s-a intors acasa, la Iasi, a ajuns parlamentar USR, a invins PSD si PNL la alegerile europarlamentare pe judet, dar tinteste si mai sus: candideaza la functia de presedinte al partidului, pentru a scoate USR din zona de teambuilding in care spune ca l-a dus Dan Barna, potrivit site-ului devreme. ro. continuă pe Adevărul

Cosette Chichirau vrea sefia USR

Deputata USR, Cosette Chichirau a anuntat ca il contracandideaza pe Dan Barna la sefia partidului.

Cosette Chichirau candideaza impotriva lui Dan Barna pentru sefia USR: Nu avem nevoie de cultul personalitatii

Proaspat intrat in cursa pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului, Dan Barna are parte de concurenta serioasa pentru a obtine un nou mandat in fruntea USR. Deputatul de Iasi, Cosette Chichirau si-a.

Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Meghan Markle a trebuit sa o sune de trei ori pe o actrita, cea din urma neraspuzandu-i niciodata la apeluri. Totul s-a petrecut in perioada in care aceasta a fost editor pentru revista Vogue. Ce vedeta nu a raspuns la apelurile Ducesei de Sussex? Meghan Markle, pusa pe ocupat de o personalitate. Ducesa a sunat .

O tragedie va iNDOLIA lumea artistica. CELEBRA clarvazatoare a spus DESPRE CINE ESTE VORBA!

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea care ar fi prezis inclusiv tragedia din Colectiv, alaturi de alte evenimente, a facut un nou anunt tragic.

Cine este in realitate sotia lui Branzoi din Las Fierbinti. Cu ce se ocupa partenera lui Ionut Ciocia

Branzoi din Las Fierbinti este total opusul personajului pe care il interpreteaza in Las Fierbinti. Acesta este un om familist, detine o fire puternica si are o sotie care il iubeste mult. Cine este sotia lui Branzoi din Las Fierbinti? Ion Ciocia a inceput sa joace in Las Fierbinti inca din primul sezon. Actorul are .

Victor Slav va prezenta imi Place Dansul, la Kanal D. Cine este partenera care i se va alatura

Noua emisiune cu si despre dans si-a gasit prezentatorii! imi Place Dansul va fi moderat de catre Victor Slav. Cine ii va fi alaturi in noua cursa pentru marele premiu, dar si pentru experienta unica? Este vorba despre o persoana pe care publicul a indragit-o mult in cadrul unui show despre stil. Victor Slav va .

Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Bianca Andreescu a reusit sa cucereasca inimile romanilor. Acesta este o sportiva canadiana de origine romana ce a inceput sa joace tenis la Pitesti. Desi are doar 18 ani, este senzatia inceputului de an. Care sunt reusitele cu care se poate mandri pana acum in cariera abia la inceput? Cine este Bianca Andreescu? Bianca Andreesu .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Melencu si ce legaturi are de fapt cu PSD si cu interlopii din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, are legaturi cu PSD si cu interlopii din Caracal. Cine este aparatorul tinerei disparute in luna aprilie? Cine este Tonel Pop, avocatul pro-bono al familiei Melencu Cazul din Caracal a uimit romanii nu numai prin ororile intamplate, ci si prin mediatizarea unor personaje.

Cine este Adrian Stroe, supranumit Taximetristul Mortii. Cati ani a stat in puscarie, desi primise pedeapsa pe viata

Adrian Stroe a ramas in istoria criminalilor din Romania. Acesta a fost primul ucigas in serie dupa finalul regimului comunist. Presa vremii din timpul in care a fost gasit vinovat pentru faptele comise l-au numit Taximetristul Vremii. Care au fost crimele savarsite si cum ademenea victimele? Crimele lui Adrian Stroe, Taximetristul Mortii Lucian Guran, fost .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )