Libnet.ro
UNICEF

13:30

RARES BOGDAN, PNL: Presa americana indica Guvernul roman ca facand jocurile Chinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RARES BOGDAN, PNL: Presa americana indica Guvernul roman ca facand jocurile Chinei

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa Oradea, ca reactiile din presa din SUA privind construirea reactoarelor de la Cernavoda indica Guvernul roman ca facand jocurile Chinei in defavoarea companiilor americane. continuă pe Ziarul Bursa

Rares Bogdan (PNL): A da un vot azi PSD e o pierdere de timp. Ei nu mai conteaza la nivel european, nu-i mai baga nimeni in seama (VIDEO)

A da un vot azi PSD e o pierdere de timp, social-democratii lui Dragnea nu mai conteaza la nivel european, nu-i mai baga nimeni in seama, a declarat Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, pentru B1 TV.

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare: Diaspora va iesi in numar mare la vot, in 26 mai (VIDEO)

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan este increzator ca romanii vor iesi in numar mare la vot. Liberalul a eclarat, marti, la Buzau, ca cel putin 500. 000 de romani din diaspora vor ajunge la.

Rares Bogdan (PNL): Exista buni administratori, oameni dedicati cetatenilor, si mai sunt si altii care vor sa-si tina comunitatile in saracie, in intuneric. Nu sunt de vina cei condusi, ci cei care conduc (VIDEO)

In timp ce unii lideri politici sunt buni administratori, dedicati cetatenilor, altii vor sa-si tina comunitatile in saracie, in intuneric, in necunoastere, iar de vina nu sunt cei condusi, ci cei.

Cum se foloseste Rares Bogdan de fiul sau de 6 ani pentru a-si face campanie: Fura pentru ca nu iubesc Romania! VIDEO

Rares Bogdan a publicat, pe Facebook, un clip video in care poarta o discutie cu fiul sau de sase ani. in clipul intitulat Dialog, candidatul PNL la europarlamentare ii explica fiului sau cum unii fura pentru ca nu iubesc Romania. Rares Bogdan se foloseste de fiul sau in varsta de sase ani pentru a-si face [] .

Sotia lui Rares Bogdan, insarcinata! Cand va naste Florina

Sotia lui Rares Bogdan este insarcinata, dupa cum a spus fostul jurnalist. Se pare ca fostul prezentator TV chiar are mai multe motive sa fie implicat in politica, iar siguranta familiei este sigur unul dintre ele. Florina, sotia lui Rares Bogdan, va aduce pe lume cel de-al doilea copil, iar asta ii da proaspatului politician [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )