Libnet.ro
UNICEF

07:00

Theodor Paleologu (PMP): Vreau sa elaborez un cod de conduita diplomatica pentru toti demnitarii. Viorica Dancila si Dan Barna s-au aflat in treaba in SUA, pur si simplu (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu (PMP): Vreau sa elaborez un cod de conduita diplomatica pentru toti demnitarii. Viorica Dancila si Dan Barna s-au aflat in treaba in SUA, pur si simplu (VIDEO)

Theodor Paleologu a anuntat, vineri, ca elaborarea unui cod de conduita diplomatica pentru toti demnitarii este una dintre masurile pe care isi propune sa le introduca. Prezidentiabilul PMP a. continuă pe B1

Theodor Paleologu (PMP): Respingerea Rovanei Plumb, esec lamentabil. Guvernul Dancila sa propuna o persoana consensuala pentru tot spectrul politic, cum fac statele serioase din UE (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie,a catalogat, vineri, drept esec lamentabil respingerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, precizand ca evenimentul.

THEODOR PALEOLOGU: Ti se umple inima de bucurie, cand vezi ca prim-ministrul e atat de apreciat in SUA

Candidatul PMP la Presedintie, Theodor Paleologu, ironizeaza vizita premierului Viorica Dancila in SUA si intalnirea acesteia cu primarul orasului Jersey, spunand ca ti se umple inima de bucurie vazand cat de apreciat este in SUA prim-ministrul Romaniei si calificand drept geniala ideea de a discuta cu primarii oraselor mici.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila si Dan Barna se ridiculizeaza prin vizitele in SUA. Singurul care nu e caraghios in situatia asta este presedintele Iohannis(VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a catalogat drept ridicole vizitele in Statele Unite facute de VioricaDancila si Dan Barna. Prezent in platoul Stirilor B1 TV, Pale.

Theodor Paleologu, mesaj plin de ironie la adresa lui Dan Barna: Si el lupta pentru noi in State, la fel ca Viorica Dancila

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a publicat pe Facebook un mesaj plin de ironie pe Facebook la adresa liderului USR, Dan Barna in contextul deplasarii acestuia in SUA. Nu doar.

Premierul, ironizat dupa intalnirea cu primarul din Jersey City. Paleologu (PMP): E extraordinar pentru relatiile romano-americane ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare american

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a catalogat, marti, drept extraordinar pentru relatiile romano-americane faptul ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare.

THEODOR PALEOLOGU: Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila - un test de sinceritate pentru PNL

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila reprezinta un test de sinceritate pentru PNL, vom vedea saptamana viitoare daca liberalii sunt corecti sau ipocriti, a declarat vineri Theodor Paleologu, candidat al Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale din noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )