Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, dupa evenimentele de la Chisinau: Ambasadorul Romaniei trebuia sa fie langa cel american. Nu avem politica externa!

B1 B1,
Traian Basescu, dupa evenimentele de la Chisinau: Ambasadorul Romaniei trebuia sa fie langa cel american. Nu avem politica externa!

Fostul presedinte Traian Basescu critica in termeni duri lipsa de pozitie a Romaniei privind evolutiile de pe scena politica de la Chisinau unde SUA, Uniunea Europeana si Rusia s-au pus de aceeasi parte. continuă pe B1

Ioan Mircea Pascu, atac la Traian Basescu, dupa ce acesta s-a victimizat pe Facebook

Ioan Mircea Pascu reactioneaza acid la afirmatia facuta de Traian Basescu, care a spus ca o parte din presa incearca sa stabileasca vinovatia sa inainte ca instanta de judecata sa se.

Traian Basescu, dupa esecul inregistrat la ONU: Romania a primit factura unei politici externe abulice, fara orizont, fara consistenta, fara inteligenta si mai ales, fara respect pentru interesul national

Traian Basescu considera ca, pentru Romania, ratarea unui loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU este o catastrofa, rezultatul fiind factura unei politici externe abulice, fara orizont, f.

Documentul de la SRI care arata ca Traian Basescu turna la Securitate inca din studentie

CNSAS a trimis la Curtea de Apel Bucuresti documente din care reiese ca Traian Basescu a inceput sa colaboreze cu Securitatea inca din primul an de studentie. Aceste documente au fost obtinute din arhivele SRI si Ministerului Apararii Nationale si arata ca fostul presedinte al Romaniei turna la Securitate inca din 1972. Document SRI: Traian [] .

TRAIAN BASESCU: CNSAS, dispusa sa se angreneze in jocuri politice

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook, ca au fost distribuite in presa documente din dosarul intocmit de CNSAS si inaintat Curtii de Apel Bucuresti in vederea stabilirii calitatii de colaborator al Securitatii. Basescu considera ca, in actual structura, CNSAS a devenit o institutie politizata.

TRAIAN BASESCU: CNSAS a devenit o institutie politizata

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook, ca au fost distribuite in presa documente din dosarul intocmit de CNSAS si inaintat Curtii de Apel Bucuresti in vederea stabilirii calitatii de colaborator al Securitatii. Basescu considera ca, in actual structura, CNSAS a devenit o institutie politizata.

Traian Basescu avea de patru ori mai multi bani, la Revolutie, decat Nicolae Ceausescu. Despre ce suma e vorba

Revolutia a fost un punct de cotitura pentru Romania si cetatenii ei. Multi dintre cei care au apucat sa puna bani deoparte au dus-o foarte bine dupa 1989. Potrivit unor surse, Traian Basescu avea de patru ori mai multi bani, la Revolutie, decat Nicolae Ceausescu. Cati bani avea Traian Basescu la Revolutie Traian Basescu nu [] .

Ambasadorul Romaniei la Budapesta nu s-a prezentat la MAE ungar. Cum au raspuns oficialii maghiari

Ambasadorul Romaniei la Budapesta, Marius Lazurca, nu s-a prezentat, vineri, la Ministerul Afacerilor Externe din Ungaria , dupa ce a fost convocat pe tema conflictului de la cimitirul din Valea Uzului.

Traian Basescu, iesire exploziva dupa dezvaluirile lui Ion Bargau: incearca sa influenteze verdictul instantei prin crearea unei presiuni publice asupra judecatorilor

Traian Basescu reactioneaza, miercuri, pe Facebook, dupa recentele dezvaluiri facute de Ion Bargau la Antena 3. Despre campania de presa generata de decizia CNSAS Constat ca din dosarul intocmit de.

Scandalul Valea Uzului. Oficial ungar: Ambasadorul Romaniei a refuzat sa se prezinte la Ministerul de Externe / Ungaria asteapta ca Romania sa investigheze temeinic acest caz rusinos

Ambasadorul Romaniei in Ungaria, convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a da explicatii despre incidentele de la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, a refuzat sa se prezinte si a refuzat dialogul intr-un mod fara precedent in diplomatie, a declarat vineri, la Budapesta, Levente Magyar, secretarul de stat din Ministerul ungar al Afacerilor Externe si Comertului Exterior, responsabil de relatia cu Parlamentul, scrie agentia ungara de presa MTI. De asemenea, oficialul ungar a subliniat ca Ungaria asteapta din partea Romaniei sa investigheze temeinic acest caz rusinos si sa ofere o explicatie credibila cu privire la modul in care au putut avea loc aceste evenimente.

Basescu, dupa aparitia documentelor ce ar arata ca a colaborat cu Securitatea: Pacat ca CNSAS se lanseaza in politica. Nu pentru asta a fost creat

Colegiul CNSAS a intrat in politica, spune Traian Basescu, in conditiile in care in spatiul public apar informatii si documente despre colaborarea pe care fostul presedinte ar fi avut-o cu Securitatea din timpul regimului comunist.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )