Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila sustine ca a fost sabotata de Ramona Manescu: A lucrat impotriva premierului Sefa MAE, prezenta la lansarea cartii lui Iohannis in SUA, desi venise peste Ocean in delegatia Guvernului

B1 B1,
Viorica Dancila sustine ca a fost sabotata de Ramona Manescu: A lucrat impotriva premierului Sefa MAE, prezenta la lansarea cartii lui Iohannis in SUA, desi venise peste Ocean in delegatia Guvernului

Viorica Dancila, proaspat demisa alaturi de Guvernul sau prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe din acelasi cabinet, a lucrat impotriva. continuă pe B1

Dancila: Ramona Manescu a lucrat impotriva premierului

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, ca ministrul de Externe, Ramona Manescu, a lucrat impotriva premierului, dar nu a fost demisa pana acum pentru ca oricum exista un deficit de opt ministri in Guvern.

VIORICA DANCILA: Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana

Premierul Viorica Dancila sustine ca propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european nu a fost respinsa. Cei din Parlamentul European din opozitie am vazut ca spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea Romaniei. Am vazut ce spune Siegfried Muresan, am vazut ce spun ceilalti. ) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtatorul de cuvant nu a spus acest lucru, afirma Dancila.

Motiunea de cenzura a trecut de votul Parlamentului, Guvernul Viorica Dancila a fost demis

Guvernul PSD Viorica Dancila a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat joi motiunea de cenzura depusa de opozitie cu 238 de voturi pentru.

PSD insista cu Dan Nica. Viorica Dancila: Nu a fost respins Comisia Europeana anunta marti ca a refuzat noul candidat pentru postul de comisar european al Transporturilor

Premierul Viorica Dancila sustine, in continuare, ca Dan Nica nu a fost respins, desi Comisia Europeana anuntase marti, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca si al doilea candidat trimis de Guvernul.

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Ramona Manescu (MAE): Romania, pregatita sa ofere asistenta si expertiza Republicii Moldova pentru solutionarea problemei transnistrene

Romania este gata sa ofere asistenta si expertiza Republicii Moldova pentru solutionarea problemei transnistrene, a declarat, miercuri, Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, in timpul unei vizite la.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )