Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila, sustinuta de Donald Trump in cursa pentru prezidentiale. Anuntul facut de Rosca Stanescu

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, sustinuta de Donald Trump in cursa pentru prezidentiale. Anuntul facut de Rosca Stanescu

Sorin Rosca Stanescu sustine ca Viorica Dancila va fi sustinuta de Donald Trump in cursa pentru Cotroceni. Jurnalistul a declarat ca presedintele SUA si premierul Romaniei vor avea in curand o intalnire. continuă pe Antena3

PSD in cursa pentru prezidentiale: Dancila o acuza pe Firea ca lanseaza atacuri la adresa ei pentru ca e interesata de propria imagine, nu de soarta partidului

Premierul Viorica Dancila sugereaza ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, este ipocrita atunci cand spune ca a intrat in competitia interna din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale pentru ca este ingrijorata de soarta partidului, care risca sa piarda alegerile. Dancila spune ca iesirile publice si atacurile lansate de Firea la adresa colegilor de partid arata ca singurul lucru care o preocupa este propria imagine.

CExN a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

44: CExN a votat ca Viorica Dancila sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Doar doua voturi au fost impotriva liderului social-democrat, in rest toti membrii Comitetului Executiv National au fost.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila, votata in BPN al PSD pentru a fi candidat la Presedintie ----- * ACTUALIZARE Firea a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale ---- * ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

Vestea ingrozitoare pe care o primeste Viorica Dancila, exact in ziua in care a devenit candidatul PSD la prezidentiale

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a afirmat, marti, ca Viorica Dancila nu va avea sprijinul primarilor din tara la prezidentiale, ceea ce va fi o piedica uriasa in drumul liderului PSD.

Primarul Daniel Florea: Cu Viorica Dancila avem sanse reale sa castigam prezidentialele

Presedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, a declarat marti ca premierul Viorica Dancila este un candidat redutabilpentru alegerile prezidentiale si, fata de Gabriela Firea, are o sustinere mai larga.

Vicepresedintele ALDE critica maniera in care PSD si-a desemnat prezidentiabilul: Sunt dezamagit Viorica Dancila este alegerea social-democratilor pentru Cotroceni

Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE, critica maniera in care a fost desemnat candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna, in conditiile in care social-democratii au ales-o, miercuri, pe Viorica.

PSD isi anunta astazi candidatul la prezidentiale. Dancila, tot mai aproape de intrarea in cursa pentru Cotroceni

PSD urmeaza sa anunte marti, cu trei luni si jumatate inainte de alegerile prezidentiale, cine va fi candidatul partidului, toate informatiile de pana acum indicand ca in cursa va intra Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )