Libnet.ro
UNICEF

12:15

Comisia Europeana critica OUG pe Justitie: Urmarim cu ingrijorare ce se intampla. Justitia independenta e de o importanta capitala

B1 B1,
Comisia Europeana critica OUG pe Justitie: Urmarim cu ingrijorare ce se intampla. Justitia independenta e de o importanta capitala

Comisia Europeana s-a aratat ingrijorata cu privire la Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei, adoptata recent de Guvernul PSD-ALDE. subliniaza inca o data ca justitia independenta este. continuă pe B1

Reactia Comisiei Europene la OUG pe Justitie: Urmarim cu ingrijorare ce se intampla in Romania

Comisia Europeana a criticat miercuri ordonanta de urgenta de modificare a legilor Justitiei adoptata luni dimineata de Guvern, avertizand ca urmareste cu ingrijorare ce se intampla in Romania.

Comisia Europeana: Vom trage concluziile necesare daca amendamentele in domeniul Justitiei ignora ingrijorarile noastre

Comisia Europeana reactioneaza la recentele modificari prin OUG ale legilor Justitiei. Asa cum prim-vicepresedintele Frank Timmermans a subliniat in timpul dezbaterii din Parlamentul European: Vom continua.

Romania ocupa ultimele locuri la majoritatea indicatorilor urmariti in Monitorul educatiei si formarii, publicat de Comisia Europeana

Omania ocupa ultimele locuri la majoritatea indicatorilor urmariti in Monitorul educatiei si formarii, editia 2018, publicata de Comisia Europeana marti. Potrivit documentului, Romania ramane una dintre putinele tari care nu au atins inca niciuna dintre principalele tinte pentru 2020, iar alocarile din PIB pentru educatie, cu toate ca sunt in crestere, continua sa fie cu mult sub media UE.

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va.

Urmarim cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania

Comisia Europeana a transmis, referitor la OUG pe justitie, ca urmareste cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania si va analiza cu atentie modificarile aduse, conform G4media.

Surse: CSM, decizie transanta dupa controversata OUG pe Justitie. Ce se intampla cu procurorii

Consiliul Superior al Magistraturii a convenit ca prevederile Ordonantei de Urgenta pe Justitie privind procurorii sa se aplice doar pentru viitor, informeaza stiripesurse. ro, care citeaza mai multe surse din.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )