Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

Ambasadorul Paul Brummell vorbeste, intr-o inregistrare publicata pe pagina oficiala de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, despre argumentele care au condus la actiunea militara din Siria si subliniaza ca mesajul celor care au condus acest atac este ca folosirea armelor chimice nu poate sa devina un lucru normal, fie in Siria, fie pe strazile din Marea Britanie sau din orice alt loc. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Theresa May, despre atacul din Siria: Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

In urma cu cateva ore, in urma unui apel cu presedintele Frantei, premierul Regatului Unit, Theresa May a declarat ca Marea Britanie se va alatura Statelor Unite si Frantei intr-un atac strategic asupra mai multor depozite chimice din Siria, scrie The Guardian.

Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

Ambasadorul Paul Brummell vorbeste, intr-o inregistrare publicata pe pagina oficiala de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, despre argumentele care au condus la actiunea militara din Siria si subliniaza ca mesajul celor care au condus acest atac este ca folosirea armelor chimice nu poate sa devina un lucru normal, fie in Siria, fie pe strazile din Marea Britanie sau din orice alt loc.

Liviu Dragnea: Folosirea armelor chimice, o incalcare flagranta a normelor fundamentale de drept international

Folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international, a afirmat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Liviu.

Guvernul si MAE condamna folosirea armelor chimice in Siria si asigura partenerii Romaniei de sprijin

Ministerul Afacerilor Externe si Guvernul Romaniei au reactionat la atacul armat condus de SUA, Franta si Marea Britanie impotriva Siriei, condamnand in comunicatele transmise utilizarea armelor chimice si reiterand sprijinul si solidaritatea fata de.

MAE condamna ferm utilizarea armelor chimice in Siria si pledeaza pentru tragerea la raspundere a vinovatilor

Ministerul Afacerilor Externe condamna din nou in mod ferm utilizarea armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, comiterea unor asemenea acte neavand nicio justificare, si pledeaza pentru tragerea la raspundere, in urma anchetei, a persoanelor vinovate de comiterea unui asemenea act.

MAE saluta finalizarea raportului Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) saluta finalizarea, joi, a raportului Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), elaborat la solicitarea de asistenta tehnica a Marii Britanii ca urmare a incidentului de la Salisbury de pe 4 martie, informeaza Agerpres.

Theresa May spune ca atacul asupra Siriei transmite un mesaj clar impotriva armelor chimice. May, criticata de opozitia britanica

Premierul britanic Theresa May a declarat sambata ca atacurile executate in Siria de tara sa, alaturi de Franta si SUA, transmit un mesaj clar impotriva folosirii de arme chimice, relateaza AFP, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )