Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romania, atentionata din nou de Comisia Europeana. Progresele inregistrate in lupta anticoruptie au fost puse in pericol. Despre ce PRESIUNI INTENSE mai vorbeste forul comunitar

B1 B1,
Romania, atentionata din nou de Comisia Europeana. Progresele inregistrate in lupta anticoruptie au fost puse in pericol. Despre ce PRESIUNI INTENSE mai vorbeste forul comunitar

Comisia Europena atrage din nou atentia asupra asaltului impotriva legislatiei anticoruptie din tara noastra. in raportul de tara pe anul 2017 privind Romania, forul comunitar subliniaza ca. continuă pe B1

DOCUMENT Comisia Europeana: Progresele inregistrate de Romania in lupta impotriva coruptiei au fost puse in pericol din nou. Boom-ul economic, bazat pe consum

Progresele inregistrate de Rominia in lupta anticoruptie au fost din nou puse in pericol, saracia si inegalitatea sociala raman ridicate, iar cresterea economica mare a tarii, bazata pe consum, risca sa creeze conditiile unei aterizari dure, avertizeaza miercuri Comisia Europeana, in raportul sau de tara pe anul 2017, in cadrul mecanismului Semestrului European.

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii. Potrivit unor surse europene citate de agentia de presa ANSA, Comisia ar putea decide sa ia masuri impotriva a noua tari.

Romania risca sa fie sanctionata DRASTIC de Comisia Europeana. Ce decizie ar putea lua miercuri autoritatile de la Bruxelles

Romania risca sa fie, din nou, oaia neagra a Uniunii Europene. Potrivit unor surse de la Bruxelles citate de agentia ANSA, Executivul european ar putea lua miercuri o decizie extrem de importanta. Membrii.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Comisia Europeana va decide daca va sanctiona Romania din cauza poluarii aerului

Comisia Europeana va decide miercuri daca lanseaza ori nu procedurile de sanctionare a celor noua st.

Comisia Europeana pune la colt guvernarea PSD-ALDE

Comisia Europeana atrage atentia, in ultimul raport de tara ce vizeaza Romania, ca progresul in ceea ce priveste lupta anticoruptie a fost pus in pericol in 2017, iar institutiile judiciare si legislatia sunt supuse in continuare unei presiuni intense. De asemenea, autorii raportului i-au criticat pe guvernanti pentru masurile fiscale, economia Romaniei riscand o aterizare dura.

Lovitura dura data de Comisia Europeana Chinei

Comisia Europeana CE) a prelungit cu inca cinci ani actualele taxe antidumping impuse la tevile laminate si otelul rezistent la coroziune provenite din China, se arata intr-un comunicat publicat marti de forul.

Veste-soc! O cunoscuta cantareata va deveni mamica, din nou, dupa 20 de ani!

O cunoscuta cantareata iubita de multi romani va deveni mamica din nou dupa 20 de ani! Veronika Stolli, cunoscuta mai ales publicului din Republica Moldova, este in culmea fericirii. Ea va deveni.

China accelereaza din nou cheltuielile militare / Bugetul armatei creste cu 8,1% in 2018

China va accelera din nou cheltuielile militare in 2018, potrivit unui anunt facut la inceputul unei mari reuniuni a regimului comunist care ii va permite lui Xi Jinping sa devina presedinte pe viata, scrie AFP.

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu confiscate de stat. Este vorba de o cladire de noua etaje de peste 2000 de metri patrati care a fost luata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )