Libnet.ro
UNICEF

18:00

USR: Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului. E dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale

Hotnews Hotnews,
 USR: Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului. E dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale

Uniunea Salvati Romania arata, intr-un comunicat, ca refuza sa accepte ca numele Parlamentului Romaniei sa fie tarat intr-o lupta pentru apararea intereselor personale ale domnilor Dragnea si Tariceanu. USR subliniaza ca Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului Romaniei pentru a raspunde comunicatului de ieri al Departamentului de Stat al Statelor Unite cu privire la modificarea legilor justitiei. USR adauga ca Domnii Dragnea si Tariceanu dau dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale. continuă pe Hotnews

USR: Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului

Uniunea Salvati Romania arata, intr-un comunicat, ca Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului Romaniei pentru a raspunde comunicatului de ieri al Departamentului de Stat al Statelor Unite cu privire la modificarea legilor justitiei. USR adauga ca Domnii Dragnea si Tariceanu dau dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale.

Reactia dura a lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in numele Parlamentului: Am luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul Departamentului de Stat. Declaratia nu pare sa fie rezultatul unei analize echilibrate. Voturile din Parlament nu po

Presedintii celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au reactionat intr-un comunicat comun de presa postat pe site-ul Camerei Deputatilor si cel al Senatului, fata de comunicatul de luni in care Departamentul de Stat al SUA indemna Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei, care afecteaza lupta anticoruptie si independenta judiciara. De remarcat ca, desi comunicatul este semnat doar de presedintii celor doua camere, el este emis in numele Parlamentului, incepand cu formula Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul emis in data de 27 noiembrie 2017 de catre Departamentul de Statal SUA.

Avocatul Robert Rosu, audiat ca martor in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. Ioana Valmar s-a prevalat de dreptul de a nu da declaratii

Avocatul Robert Rosu, inculpat in dosarul retrocedarii Fermei Baneasa, a fost audiat astazi ca martor in procesul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Fosta sotie a politicianului, Ioana Valmar, s-a prevalat astazi de dreptul de a nu da declaratii in acest caz.

USR cere demisiile lui Dragnea si Tariceanu, dupa ce Statele Unite au avertizat Romania pe tema legilor Justitiei

USR a cerut, marti, demisia lui Liviu Dragnea si a lui Calin Popescu-Tariceanu de la conducerea celor doua camere ale Parlamentului, dupa ce Departamentul de Stat al SUA si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu intentia de modificare a legilor Justitiei in Romania.

S-A TERMINAT! DRAGNEA SI TARICEANU au termen, pana marti, SA-SI DEA DEMSIA! Americanii ...

Inceput de saptamana de cosmar pentru liderii PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Mai multe organizatii civice au cerut demisia celor doi din fruntea Camerei Deputatilor si a.

Exploziv: Denunt bomba la DNA impotriva Casei Regale. Tariceanu si Dragnea sunt si ei vizati

Denunt bomba la DNA impotriva lui Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si impotriva membrilor Casei Regale. Acestia sunt acuzati de fals in inscrisuri, abuz in serviciu, trafic de.

Dan Barna (USR): in ultimul an, Guvernul si Parlamentul au functionat ca o casa de avocatura a lui Liviu Dragnea

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat sambata, la Timisoara, ca Guvernul si Parlamentul au functionat, in ultimul an, precum o casa de avocatura si de mentenanta a lui Liviu Dragnea.

Barna, presedinte USR:Timp de un an, Guvernul si Parlamentul au functionat precum o casa de avocatura a lui Liviu Dragnea

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat sambata, la Timisoara, ca Guvernul si Parlamentul au functionat, in ultimul an, precum o casa de avocatura si de mentenanta a lui Liviu Dragnea, transmite Agerpres.

Sef serviciu la Protectia Copilului din Teleorman la Curtea Suprema: Acolo la noi, domnul presedinte Liviu Dragnea era Dumnezeu. Si acum e!

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de mai multi fosti angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman a fost amanat pentru data de 16 ianuarie 2018. La termenul de astazi au fost audiati doi martori. Unul dintre ei a sustinut in fata instantei ca Liviu Dragnea era Dumnezeu in Teleorman.

Mihai Tudose, lovitura pentru Liviu Dragnea: Eu am incredere in OLAF

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca are incredere in OLAF, institutie de la sesizarea careia a pornit noul dosar in care este implicat seful PSD, Liviu Dragnea, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )