Libnet.ro
UNICEF

16:31

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost sef Consiliu Judetean Suceava, trece la partidul lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost sef Consiliu Judetean Suceava, trece la partidul lui Victor Ponta

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost presedinte al Consiliului Judetean Suceava in perioada 2012-2016, a anuntat ca se alatura partidului ProRomania, al lui Victor Ponta si Daniel Constantin. continuă pe Hotnews

Primul lider PSD care anunta trecerea in tabara Ponta: Din nou de la capat. incepem o constructie

Schimbari semnificative pe scena politica. Primul lider PSD trece in tabara lui Victor Ponta. Deputatul Catalin Nechifor, fost presedinte al Consiliului Judetean Suceava in perioada 2012-2016, a anuntat ca.

Catalin Nechifor se alatura partidului ProRomania

Nechifor a declarat, pe pagina sa de Facebook: Alaturi de VictorPonta. Din nou de la capat. incepem o constructie ProRomania si la Suceava. Dupa 16 ani in PSD, a venit momentul in care sa imi dau seama ca niciodata sa nu spui niciodata. Mi-am facut datoria fata de PSD, am avut si impliniri si dezamagiri, dar viata merge mai departe si ma bucur sa fiu din nou alaturi de oamenii care au fost langa mine. Am trecut prin multe, am invatat si pe pielea noastra despre real politics, nu sunt penal, apropo nici baron local n-am reusit sa fiu, cu toate ca, intre noi fie vorba, in 2012 puteam sa-i pun pe unii sa mearga si pe sarma, cu capul in jos, ca asa erau obisnuiti. Si in final, asa ca in Bucovina, va spun Hristos s-a inaltat!.

Deputatul AKM ii salveaza pe pe alesii aflati in conflict de interese. Infractiunea se prescrie dupa 3 ani. Legea merge la promulgare

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege initiat de deputatul PSD Catalin Radulescu si care prevede ca faptele savarsite de persoanele aflate in exercitarea demnitatilor publice sau functiilor publice ce determina existenta conflictului de interese sau a starii de incompatibilitate se prescriu in termen de 3 ani de la data savarsirii lor.

Fost sef de stat, acuzat de uciderea a zeci de migranti. A crezut ca sunt mercenari

Mai mult de 50 de migranti originari din Ghana si alte tari din Africa de Vest au fost executati sumar de o unitate paramilitara, controlata de fostul presedinte al Gambiei, Yahya Jammeh, au anuntat miercuri.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )