Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tudorel Toader, atac FURIBUND de ULTIMA ORA: Dezinformarea e repetata!

B1 B1,
Tudorel Toader, atac FURIBUND de ULTIMA ORA: Dezinformarea e repetata!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a reactionat la informatia potrivit careia acesta a participat la intrevederea presedintilor Curtilor de Apel, de la Suceava, prin intermediari si a precizat ca este o. continuă pe B1

Tudorel Toader, dupa discutia cu Dragnea si Tariceanu: La Ministerul Justitiei nu a existat si nici nu exista un proiect privind amnistia si gratierea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca nu exista niciun proiect de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader le-a prezentat liderilor coalitiei de guvernare o alta ordonanta de urgenta, care urmeaza sa modifice legile Justitiei la recomandarea Comisiei de la Venetia.

Tudorel Toader, despre extradarea Elenei Udrea: Procedura va parcurge etapele legale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca procedura de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica va parcurge in continuare etapele legale, precizand ca el nu face distinctie intre condamnati, scrie Mediafax. Sa nu facem din persoana despre care vorbiti un personaj national. Procedura va parcurge etapele legale. Pentru mine nu e un subiect Elena Udrea. Un condamnat e personaj pentru tara? De ce nu vedeti la foarte multi condamnati din strainatate care au acelasi parcurs. Eu nu fac distinctie, a declarat Tudorel Toader, la sediul CSM.

O noua intalnire intre Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader pe tema Legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit vineri cu presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, pentru a continua discutia inceputa joi cu privire la ordonanta de urgenta in care vor fi preluate.

Surse: Ce i-a cerut Dragnea lui Tudorel Toader ca sa nu-l schimbe de la Ministerul Justitiei. Cum joaca Tariceanu

Ministrul Justitiei trebuie sa indeplineasca trei mari conditii puse de Dragnea pentru a ramane in Guvern: ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere; sesizarea CCR pe subiectul protocoalelor secrete; emiterea un punct de vedere pe Ordonanta 6, adoptata de Guvernul Ciolos, care a reglementat relatia procurori-SRI. Deocamdata, Tudorel Toader refuza sa dea curs doleantelor lui Dragnea, sustin surse politice pentru Adevarul.

Tudorel Toader, despre posibilitatea de a fi remaniat: Pentru mine ar fi incomod

Tudorel Toader sustine ca in cazul fiecarui om vine un moment cand trebuie sa fie evaluat privind activitatea de la munca, in contextul informatiilor ca se afla pe lista ministrilor ce ar urma sa fi.

Tudorel Toader, de partea lui Dragnea inaintea apelului in dosarul in care a fost condamnat la inchisoare: Ministrul vrea schimbarea completului de la iCCJ

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut joi decizia Guvernului de depunere a unui solicitari la Curtea Constitutionala privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si i.

Tudorel Toader, de partea lui Dragnea inaintea apelului in dosarul in care a fost condamnat la inchisoare: Ministrul vrea schimbarea completului de la iCCJ (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut joi decizia Guvernului de depunere a unui solicitari la Curtea Constitutionala privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si i.

Tudorel Toader, despre o posibila remaniere: Exista o perioada de evaluare a oricui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, joi, despre evaluarile ministrilorGuvern. intrebat despre posibila sa remaniere, ministrul a spus ca exista o perioada de evaluare a oricui Am spus.

Tudorel Toader refuza sa vorbeasca despre o posibila ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere: Ce spune ministrul despre intalnirea cu Dragnea si Tariceanu (VIDEO)

La finalul intalnirii pe care a avut-o la Parlament cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, Tudorel Toader a facut apel la orice truc posibil pentru a refuza sa raspunda precis daca se va o ordonanta de.

SURSE Ce modificari va contine OUG pe Legile Justitiei pe care o pregateste Tudorel Toader. Posibila OUG privind revizuirea sentintelor date n baza protocoalelor secrete

Ordonanta de Urgenta la care lucreaza ministrul justitiei Tudorel Toader va modifica doua prevederi din legile justitiei - articolul care prevede pensionarea anticipata a magistratilor in sensul eliminarii vechimii de 20 de ani modificare introdusa in Legea 303/2004 privind statutul magistratilor si articolul referitor la revocarea membrilor CSM din Legea 317/2004 privind CSM, au precizat surse politice pentru HotNews. ro.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )