Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vasile Blaga, dupa intalnirea cu fostii lideri PDL: Sunt multe lucruri de corectat, colegii le vor transmite catre forurile partidului. Ne intereseaza PNL

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga, dupa intalnirea cu fostii lideri PDL: Sunt multe lucruri de corectat, colegii le vor transmite catre forurile partidului. Ne intereseaza PNL

Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga a declarat miercuri, la finalul unei sedinte care a avut loc la sediul central al PNL cu fostii membri PDL, printre care primarul Clujului, Emil Boc, si presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, ca intalnirea a avut loc pentru ca ii pasa de ce se intampla cu partidul, exprimandu-si dorinta ca PNL sa castige alegerile prezidentiale prin sustinerea lui Iohannis pentru un al doilea mandat. continuă pe Adevărul

Vasile Blaga isi arata coltii! Critica DUR situatia din PNL: Sunt multe lucruri de corectat!

Fostii lideri PDL-isti s-au adunat intr-o sedinta informala, convocata de Vasile Blaga. Printre cei care au participat s-au numarat si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar si Gheorghe Flutur,.

Tensiune n PNL. Vasile Blaga i-a convocat pe liderii din aripa PDL pentru a decide asupra sustinerii lui Ludovic Orban

Fostul co-presedinte al PNL, Vasile Blaga, i-a chemat pe liderii organizatiilor din aripa ex-PDL la sediul partidului din Modrogan, miercurea viitoare, ora 16. 00, la o intalnire unde vor conveni asupra sustinerii lui Ludovic Orban la sefia formatiunii, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Vasile Blaga revine la butoane in PNL. S-a intalnit cu fostii lideri din PDL

Vasile Blaga pare ca revine la butoane in PNL. Azi a convocat la sediul central liderii vechiului PDL. Toti au fost retinuti in declaratii cu presa cand au intrat in sedinta. Ludovic Orban a declarat ca el.

Miscare BOMBA pe scena politica! Vasile Blaga i-a convocat pe fostii PDL-isti. La sedinta participa si Emil Boc

Fostii lideri PSD-isti s-au adunat intr-o sedinta informala, convocata de Vasile Blaga. Printre cei care participa se numara si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar si Gheorghe Flutur,.

Miscare BOMBA pe scena politica! Vasile Blaga i-a convocat pe fostii PSD-isti. La sedinta participa si Emil Boc

Fostii lideri PSD-isti s-au adunat intr-o sedinta informala, convocata de Vasile Blaga. Printre cei care participa se numara si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar si Gheorghe Flutur,.

Ludovic Orban, despre intalnirea fostilor lideri ai PDL:I-am salutat pe toti colegii mei de partid, am discutat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus miercuri, in ceea ce priveste intalnirea din sediul fostilor lideri ai PDL, ca a fost de acord cu organizarea ei. Orban a spus ca a trecut si i-a salutat pe.

Vasile Blaga revine in forta la varful PNL

Senatorul liberal Viorel Badea a anuntat ca, in cursul zilei de miercuri, fostii democrat-liberali vor avea o sedinta de consultari cu Vasile Blaga pentru a transmite un mesaj de unitate a partidului. Este o.

Blaga, dupa sedinta informala a fostilor PDL-isti: Cred ca lucrurile ar avea de cstigat daca s-ar mbunatati comunicarea ntre membri. Nu mi mai doresc niciodata sa fiu presedinte / ntlnire ntre Crin Antonescu, Orban si Blaga, saptamna trecuta

Mai multi parlamentari si primari liberali care provin din fostul PDL au participat miercuri la sediul partidului din Aleea Modrogan la sedinta informala convocata saptamana trecuta de Vasile Blaga, fost co-presedinte al PNL. Printre acestia s-au numarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, dar si Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, acestia stand in spatele lui Blaga la declaratiile de presa de dupa. Blaga a admis la final ca ar trebui imbunatatita comunicarea intre vechiul PDL si vechiul PN. intalnirea a durat circa trei ore. Din informatiile HotNews. ro, la sedinta a fost invitat si Adriean Videanu, insa acesta nu a venit. Aceasta sedinta are loc dupa ce, la finalul saptamanii trecute, Orban a avut o intalnire cu Blaga si cu Crin Antonescu, potrivit unor surse politice.

intalnire de URGENTA la PNL. Blaga si cei din fostul PDL decid SOARTA lui Orban (surse)

PNL a stat, in ultima perioada, pe un butoi de pulbere, dupa ce mai multi lideri ai partidului s-au manifestat extrem de critic la adresa presedintelui Ludovic Orban. in acest context, fostul co-presedinte al.

Ce va trebui sa faca Romania dupa intalnirea istorica intre Trump si Putin. Bogdan Chirieac: Este singura noastra sansa

Intalnirea istorica dintre Donald Trump si Vladimir Putin a avut loc luni dupa-amiaza la Helsinki. in deschiderea discutiilor de la Helsinki, Donald Trump a declarat ca lumea intreaga isi doreste ca Rusia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )