Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis: Am reusit sa avem un summit excelent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Am reusit sa avem un summit excelent

Summitul celor Trei Mari a fost unul excelent in ciuda dificultatilor de politica interna, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Summitul celor Trei tari, luni si marti, la Bucuresti: cine va participa

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 89

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

Romnia gazduieste luni si marti Summitul celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe, fiind organizat in Bucuresti si un forum de afaceri, informeaza Agerpres.

Summitul celor Trei Mari, desfasurat la Bucuresti. Iohannis, mesaj pentru SUA: Suntem interesati sa mentinem o relatie transatlantica robusta / Romnia are potentialul de a fi o platforma energetica regionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la deschiderea summitului Initiativa celor Trei Mari, ca Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala si ca forumul de afaceri este un instrument deosebit de eficient prin stimularea proiectelor de investitii in regiune. Seful statului a avut si un mesaj pentru partenerii americani, spunand ca este nevoie de o relatie robusta. Presedintele a salutat prezenta autoritatilor si a companiilor americane la Bucuresti, unde un subiect fierbinte ramane legea offshore. La Bucuresti se desfasoara, luni si marti, Summitul celor Trei Mari - Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Adriatica - un proiect care reuneste 12 tari, respectiv Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Lituania, Letonia, Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia. Proiectul are ca obiectiv cooperarea in domeniul energetic, precum si in cel al infrastructurii de transport si de comunicatii intre statele membre.

Dancila, atac la Iohannis, pentru ca nu a fost invitata la Summit-ul Initiativei celor Trei Mari: Si aceasta reuniune este politizata

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, la inceputul sedintei de guvern, ca este regretabil faptul ca se folosesc evenimente precum summit-ul Initiativei celor Trei Mari in jocuri politice, in detrimentul intereselor Romaniei, aducand costuri de imagine pentru tara noastra.

Cum a ajuns Polonia sa aiba peste 3.000 de km de autostrazi si drumuri expres. Ce spune reprezentantul polonez de la summit-ul Initiativei celor Trei Mari

Polonia este unul dintre statele prezente la summit-ul Initiativei celor Trei Mari care are puse pe masa mai multe proiecte de infrastructura care vizeaza zona statelor central si est europene. Cel mai important proiect sustinut de Polonia este Via Carpatia, o autostrada de peste 3. 000 de km care sa lege Marea Baltica de Marea Neagra si Marea Mediterana. Proiectul prevede ca aproape jumatate din aceasta noua autostrada sa treaca prin Romania, dar multe din tronsoanele vizate nu sunt gata nici macar pe hartie. in timp ce Romania abia se pregateste sa depaseasca bariera de 800 de km de autostrada, Polonia a profitat din plin de accederea in UE in 2004 si are la zi peste 3. 300 de km de autostrada si drum expres.

Ce castiga Romania in urma Summit-ului Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis a fost gazda summitului celor Trei Mari - Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Adriatica -, un proiect care a reunit 12 tari, plus invitati din SUA, Germania si Comisia Europeana, eveniment la care s-au luat mai multe decizii importante.

Guvernul s-a implicat responsabil la Summitul celor Trei Mari

Premierul Viorica Dancila a subliniat astazi modul serios si responsabil in care Guvernul a pregatit participarea la Summitul Initiativa celor Trei Mari, remarcand, pe de alta parte, faptul ca si aceasta reuniune internationala a fost politizata intr-un mod total lipsit de responsabilitate si de etica de catre organizatori.

Juncker, avertisment la Summitul celor Trei Mari: Investitiile nu au sens daca lipseste respectul fata de statul de drept

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a atras atentia ca toate tarile participante la Summitul Initiativei celor Trei Mari trebuie sa respecte statul de drept, pentru ca investitiile nu ar avea sens, in caz contrat. Mai mult, Juncker a subliniat ca in momentul in care se vorbeste de statul de drept se aud stranuturi in sala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )