Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis, ANUNT de ULTIM MOMENT! in mai putin de 3 zile...

B1 B1,
Klaus Iohannis, ANUNT de ULTIM MOMENT! in mai putin de 3 zile...

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, pe 17 si pe 18 septembrie, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, a anuntat vineri Administratia Prezidentiala. Summitul de la. continuă pe B1

Klaus Iohannis critica PSD-ALDE pentru ca prin schimbarile din justitie indeparteaza Romania de aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri in dicutiile avute cu premierul olandez Mark Rutte dorinta Romaniei de a adera cat mai curand posibil la spatiul Schengen. intrebat insa in conferinta de.

Klaus Iohannis, despre acuzatiile ca protestele din 10 august au avut finantare externa: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu are date despre finantarea din strainatate a protestelor antiguvernamentale de la Bucuresti. Nu am astfel de date, a raspus Iohannis la intrebarea daca.

Klaus Iohannis a semnat numirea vicepremierului Viorel Stefan n functia de ministru interimar al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind desemnarea vicepremierului Viorel Stefan in functia de ministru interimar al Cercetarii si Inovarii, relateaza Agerpres. Administratia Prezidentiala precizeaza ca Iohannis a semnat si decretul pentru constatarea vacantarii functiei de membru al Guvernului prin demisia lui Nicolae Burnete de la Ministerul Cercetarii si Inovarii.

Klaus Iohannis, atac dur la adresa puterii: Modificarile Codurilor favorizeaza politicienii cu dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus, joi, membrilor Comisiei de la Venetia ca modificarile codurilor penale diminueaza predictibilitatea si dezechilibreaza sistemul judiciar, unul dintre efectele vizate fiind to.

Klaus Iohannis a criticat modificarile aduse Codurilor Penale si coalitia guvernamentala in fata reprezentantilor Comisiei de la Venetia

Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu delegatia Comisiei de la Venetia pentru a discuta pe tema modificarilor aduse Codurilor Penale. Acesta a precizat ca schimbarile propuse de majoritatea parlamentara risca sa compromita efortul de consolidare a sistemului judiciar din ultimii ani si a incurajat implicarea Comisiei de la Venetia. Reprezentantii forului european au anuntat ca opinia Comisiei va fi adopatata in Sesiunea Plenara din octombrie.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu delegatia Comisiei de la Venetia: Modificarile codurilor penale dezechilibreaza sistemul judiciar. Unul dintre efecte este favorizarea unor politicieni cu dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu o delegatie a Comisiei de la Venetia, cu care a discutat, printre altele, despre legile justitiei si modificarea codurilor penale. Seful statului a transmi.

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in legatura cu aderarea Romaniei la Schengen, ca este moderat optimist in privinta legilor justitiei, conform News. ro.

Klaus Iohannis, despre criticile puterii la adresa recomandarilor tarilor occidentale: O abordare populista pe care o refuz clar (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat miercuri in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta alaturi de premierul olandez Mark Rutte Aceasta abordare si evaluarea este fundamental gresit in virtutea.

Klaus Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe prim-ministrul Regatului Tarilor de Jos, Mark Rutte, care efectueaza o vizita oficiala in Romania. Subiectele abordate au tinut de relatiile bilaterale,.

CCR a respins sesizarea lui Klaus Iohannis cu privire la concediul Vioricai Dancila

Curtea Constitutionala a respins miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la delegarea de catre Viorica Dancila a atributiilor sale catre vicepremierul Paul Stanescu in perioada in care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )