Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis, atacat dur din PSD: E o lipsa totala de decenta sa te plangi ca nu ai bani si ca summit-ul se face pe datorie.

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atacat dur din PSD: E o lipsa totala de decenta sa te plangi ca nu ai bani si ca summit-ul se face pe datorie.

Mai multi social-democrati au criticat, sambata, participarea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu si amanarea convocarii sedintei Consiliului Suprem de Aparare a. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Faptul ca Guvernul PSD a gazat si a batut romanii mi se pare incallificabil si inadmisibil. Dar nu vreau sa ma pronunt

PresedinteleKlaus Iohannisa afirmat, vineri, la Sibiu, unde participa la o sedinta a PNL, ca este inadmisibil si incalificabil ca Guvernul PSD a batut si a gazat oamenii in Piata Victoriei, da.

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac: Guvernul PSD a gazat si a batut romanii, mi se pare incallificabil si inadmisibil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou Guvernul si PSD pentru violentele ce au avut loc la mitingul diasporei din 10 august. intrebat daca a primit un raport privind violentele din 10 august din Piata.

ALDE spune ca trebuie sa analizeze optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Partenerii de Coalitie ai PSD refuza in continuare sa sustina un eventual demers privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook partidul lui Calin Popescu Tariceanu sustine ca actiunea este riscanta si poate avea urmari imprevizibile. Postarea ALDE apare in contextul in care, Liviu Dragnea a readus pe agenda politica a PSD tema suspendarii presedintelui.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis la declaratiile lui Liviu Dragnea despre tentativa de asasinat

Presedintele Klaus Iohannis a comentat vineri, la Sibiu, afirmatiile liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit carora asupra acestuia s-ar fi incercat o tentativa de asasinat in luna aprilie.

Klaus Iohannis, un nou apel la statul de drept: Generatia actuala sa apere democratia. Sa combatem orice tendinta extremista

Presedintele Romaniei face un nou apel pentru apararea statului de drept. Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului in care face aluzie la PSD si.

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: Ca neamt, trebuie sa ai mult curaj sa vorbesti de gazare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa.

Klaus Iohannis: imi doresc un Guvern in total contrast cu cel pe care il avem acum. Nu-mi imaginez alte metode de schimbare a unui Guvern decat cele democratice

Presedintele Klaus Iohannis a precizat vineri dupa o intalnire la Sibiu cu membrii PNL ca isi doreste un guvern cu care sa poata colabora, dar a tinut sa inlature clasica sintagma de guvernul meu,.

Klaus Iohannis: Se contureaza tot mai puternic suspiciunea ca au fost incitatori trimisi in Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri seara ca in opinia sa in Piata Victoriei la protestul violent din 10 august este posibil sa fi fost trimisi incintatori care au facut tot posibilul ca mitingul.

Klaus Iohannis, despre cum poate fi inlocuit Guvernul Dancila: Nu-mi imaginez alta cale decat...

Klaus Iohannis a afirmat, vineri seara, dupa sedinta PNL de la Sibiu, ca exclude ca Guvernul Dancila sa fie schimbat pe alte cai decat cele democratice: printr-o motiune de cenzura sau prin alegeri. Cu.

Klaus Iohannis a explicat ce inseamna Guvernul meu si a comentat o eventuala suspendare: Ha-ha-ha!

Presedintele Klaus Iohannis a explicat vineri, dupa o sedinta a PNL la Sibiu, ca dorinta de a avea un Guvern al sau se traduce printr-un guvern format din oameni care ii sunt apropiati in gandirea politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )