Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL de la Iasi, despre Summitul UE care a avut loc pe 9 mai la Sibiu. Seful statului le-a dat asigurari celor prezenti la. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Premierul Viorica Dancila si-a aratat regretul joi ca nu a participat la summitul de la Sibiu si a explicat ca s-ar fi putut completa reciproc cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul sa vorbeasca despre realizarile presedintiei romane la Consiliul UE iar presedinele sa discute despre creionarea viitorului UE, a explicat prim-ministrul.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Klaus Iohannis, declaratie la Summitul de la Sibiu: A fost un Summit al unitatii, iar discutiile de azi ne-au intarit convingerea ca ne putem scrie impreuna viitorul Uniunii Europene

Klaus Iohannis a sustinut un discurs la Summitul european de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a fost un Summit al unitatii, unde s-a intarit convingerea ca se poate scrie un viitor al Uniunii.

Klaus Iohannis: Exista lideri politici care vor sa se situeze deasupra legii, carora nu le convine cand institutii fundamentale ale statului de drept aduc la lumina faptele de coruptie(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Summitul Partidului Popular European, organizat la Sibiu, referindu-se la provocarile din ultimii ani, ca in Romania, dar si in alte state ale Uniunii Europene a.

Klaus Iohannis, despre votul incepand de la 16 ani: Sunt perfect de acord. Ce conditie a pus seful statului

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este de acord ca tinerii sa poata vota incepand de la 16 ani, cu o conditie: pana la aceasta varsta, cetatenii trebuie sa fie informati cu privire la principiile de.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

IOHANNIS, DESPRE DECLARATIILE SORINEI PINTEA: Sa ne construim viitorul fara infractori

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ieri, la Sibiu, ca atat Guvernul, cat si PSD ar face bine sa plece cu totii acasa si sa-i lase pe romani sa-si construiasca viitorul fara infractori.

Sinteza zilei. Jocul lui Iohannis la summitul de la Sibiu

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene se vor reuni, joi, intr-un summit informal la Sibiu pentru a discuta despre viitorul UE. Summitul, gazduit de presedintele Klaus Iohannis, se va.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis primeste sefii de stat si de guvern

UPDATE Invitatii de la Summitul de la Sibiu ajung in Piata Mare, unde sunt intampinati de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vorbim despre 27 de sefi de stat si de guvern, printre care Angela.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )