Libnet.ro
UNICEF

16:46

Lia Olguta Vasilescu, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Atata cheltuiala si tot sa nu te bage nimeni in seama

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Atata cheltuiala si tot sa nu te bage nimeni in seama

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, il ironizeaza pe Klaus Iohannis, dupa aparitia unei inregistrari video de la summit-ul UE de la Sibiu, in care presedintele pare sa fie ignorat. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: E mai mult decat jenant ce face presedintele Romaniei pe bani publici. De la Klaus Iohannis nu ne asteptam la nimic bun

Lia Olguta Vasilescu,purtator de cuvant al PSD, a declarat ca de la Klaus Iohannis nune asteptam la nimic bun. Domnul presedinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment.

Ce nu intelege Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis ignora, in continuare, o importanta parte a opiniei publice care, in mod consecvent, s-a pozitionat permanent impotriva atacului PSD la adresa Justitiei si a statului de drept din Romania.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR Codul de Procedura Penala

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la CCR modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, potrivit unui comunicat al Cotroceniului. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a trimis.

Klaus Iohannis, lasat singur de liderii europeni la Summitul de la Sibiu

Imagini incredibile la Summitul de ieri de la Sibiu cu presedintele klaus Iohannis. Camerele au suprins momentul in care seful statului a fost lasat singur de liderii europeni, in ciuda faptului ca era.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legile prin care s-au modificat Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la Curtea Constitutionala legile prin care s-au modificat Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )