Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan: Europa a fost adusa in Romania la summmitul de la Sibiu. Despre absenta PSD: E rusinos ca familia socialista sa se intalneasca la tine acasa si tu sa fii exclus (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Europa a fost adusa in Romania la summmitul de la Sibiu. Despre absenta PSD: E rusinos ca familia socialista sa se intalneasca la tine acasa si tu sa fii exclus (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician cu Silviu Manastire, despre summitul istoric de la Sibiu din 9. continuă pe B1

Rares Bogdan: Sa va fie frica PSD-istilor, Moldova se ridica! Romania mai este astazi pe orbita europeana datorita presedintelui Iohannis(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata, al mitingul de la Iasi ca Romania a ramas in Europa datorita liberalilor si presedintelui Klaus.

Rares Bogdan: Klaus Iohannis este primul presedinte al Romaniei care refuza ministrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau de incompetenta (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, a decalarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca presedintele Klaus Iohannis este primul sef al statului.

Rares Bogdan, replica pentru Liviu Dragnea: il doare rau ca m-am salutat cu cordialitate si respect cu Doamna de Fier a Europei

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, ii da o replica lui Liviu Dragnea care l-a acuzat ca este obedient fata de Angela Merkel. Ati vazut poza cu Rares.

Dragnea: Iohannis s-a plimbat singur la Sibiu. Asta e soarta slugilor. Rares Bogdan s-a inchinat in fata Angelei Merkel

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, la mitingul PSD de la Galati, un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a organizarii summitului de la Sibiu, numindu-l pe presedinte tradator si sluga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )