Libnet.ro
UNICEF

23:30

Zeci de activisti ai Greenpeace se afla in Piata Mare din Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zeci de activisti ai Greenpeace se afla in Piata Mare din Sibiu

Mai multi activisti de la Greenpeace au desfasurat, astazi, in centrul Sibiului, un banner cu mesajul Broken Climate, Broken Future, pentru a atrage atentia liderilor europeni prezenti la summit asupra schimbarilor climatice. continuă pe Ziarul Bursa

LIVEVIDEO Cateva sute de oameni s-au strans in Piata Mare din Sibiu, in asteptarea liderilor europeni / Macron: Cetatenii europeni vor avea de ales daca vrem sa construim in continuare impreuna sau sa distrugem Europa prin pozitii nationaliste

Cateva sute de sibieni si turisti s-au strans in Piata Mare din Sibiu, joi, dupa ora 11. 00, in asteptarea liderilor europeni la summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit cu aplauze. 40 Presedintele Frantei, Emanuel Macron, a sosit in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana. 15 La summit a sosit si cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

VIDEO Protest Greenpeace in Piata Mare din Sibiu, unde are loc summitul liderilor europeni

Zeci de manifestanti de la Greenpeace protesteaza la Sibiu, iar o parte dintre ei au reusit sa patrunda in Piata Mare, in fata sediului Primariei, unde are loc summitul liderilor europeni, carora vor sa le transmita ca nu exista niciun viitor daca nu reusim sa protejam clima.

VIDEO Momentul in care multimea adunata in Piata Mare din Sibiu i-a aplaudat pe liderii europeni si a scandat Europa

Liderii Uniunii Europene reuniti la summitul de la Sibiu au iesit joi dupa-amiaza, la finalul primei parti a dezbaterilor, in Piata Mare, unde sunt adunati mii de oameni si unde au facut o baie de multime.

VIDEO UPDATE Momentul in care multimea adunata in Piata Mare din Sibiu i-a aplaudat pe liderii europeni si a scandat Europa

Liderii Uniunii Europene reuniti la summitul de la Sibiu au iesit joi dupa-amiaza, la finalul primei parti a dezbaterilor, in Piata Mare, unde sunt adunati mii de oameni si unde au facut o baie de multime. Pentru presedintele Klaus Iohannis, acesta a fost cel mai emotionant moment al summit-ului.

VIDEO Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana de la Sibiu / Liderii europeni au facut o baie de multime in Piata Mare, unde sunt peste 2.000 de oameni

Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana, la care participa, intre altii, presedintele Consiliului European Donald Tusk, seful CE Jean-Claude Juncker, presedintele PE Antonio Tajani, cancelarul german Angela Merkel si presedintele Emmanuel Macron, a inceput la Sibiu. Principalul subiect al discutiilor la reuniunea informala a Consiliului European de la Sibiu este viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024. Peste 2. 000 de oameni sunt prezenti la aceasta ora in Piata Mare din Sibiu. Presedintele Klaus Iohannis, cancelarul Germaniei si presedintele Frantei au fost primiti cu aplauze. Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor, a spus Macron, la sosire. 55 Prima parte a Summitului de la Sibiu s-a incheiat dupa aproximativ 40 de minute, iar liderii europeni au iesit in Piata Mare, unde au facut o baie de multime si au fost aplaudati de oameni, care au scandat Europa.

VIDEO LIVETEXT Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana a inceput la Sibiu / Peste 2.000 de oameni, in Piata Mare pentru a-i primi pe liderii europeni / Macron: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor

Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana, la care participa, intre altii, presedintele Consiliului European Donald Tusk, seful CE Jean-Claude Juncker, presedintele PE Antonio Tajani, cancelarul german Angela Merkel si presedintele Emmanuel Macron, a inceput la Sibiu. Principalul subiect al discutiilor la reuniunea informala a Consiliului European de la Sibiu este viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024. Peste 2. 000 de oameni sunt prezenti la aceasta ora in Piata Mare din Sibiu. Presedintele Klaus Iohannis, cancelarul Germaniei si presedintele Frantei au fost primiti cu aplauze. Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor, a spus Macron, la sosire.

FOTOGALERIE Fotografia de grup facuta de liderii UE in Piata Sfatului din Sibiu si baia de multime de dupa

Dupa parte a Summitului de la Sibiu, liderii europeni au iesit in Piata Mare din oras pentru a face o fotografie de familie. De asemenea, sefii de stat si de guvern adunati la Sibiu au facut o baie de multime, mergand sa dea mana cu cei adunati in Piata Sfatului, care au scandat Europa si Iohannis.

Summitul UE de la Sibiu: Klaus Iohannis, primit cu aplauze la sosirea in Piata Mare (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Mare din Sibiu joi, in jurul orei 12, si a fost primit cu aplauze de catre romani. Seful statului a marturisit ca Europa vine in Romania si ca are pregatita o.

Incident la Summitul de la Sibiu: Protestatarul Cristian Dide, oprit de fortele de ordine sa ajunga in Piata Mare

Protestatarul Cristian Dide si cativa reprezentanti ai Asociatiei Evolutie in Institutie au incercat, joi, sa ajunga in Piata Mare din Sibiu, unde se desfasoara summit-ul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, insa au fost opriti de fortele de ordine.

SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE Dupa poza de familie, liderii europeni au mers sa salute cetatenii Sibiului. ---- * ACTUALIZARE - Emmanuel Macron, in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana . ) Trebuie sa facem sa avanseze acest proiect al Europei profunde ----- * ACTUALIZARE - Angela Merkel: Chiar daca avem opinii diferite, vom cauta viitorul comun, vrem sa luam masuri sa mentinem securitatea, bunastarea, dar ne intereseaza sa si pastram valorile europene si sa le promovam in afara Uniunii Europene ----- * ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )