Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dragnea: Iohannis s-a plimbat singur la Sibiu. Asta e soarta slugilor. Rares Bogdan s-a inchinat in fata Angelei Merkel

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Iohannis s-a plimbat singur la Sibiu. Asta e soarta slugilor. Rares Bogdan s-a inchinat in fata Angelei Merkel

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, la mitingul PSD de la Galati, un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a organizarii summitului de la Sibiu, numindu-l pe presedinte tradator si sluga. continuă pe Adevărul

Miting PSD la Galati. Liviu Dragnea: Iohannis a furat si ziua Europei. Nu il baga nimeni in seama. Asta e soarta slugilor!

Social-democratii isi continua turneul electoral in Moldova. Dupa mitingul de acum doua zile de la Iasi, astazi candidatii PSD la alegerile europarlamentare si liderii partidului, in frunte cu Liviu Dragnea,.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Liviu Dragnea: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata, el sustinand ca un grup de batausi ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )