Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis: Programul de guvernare s-a dovedit un veritabil manual de manipulare. Romania are nevoie de tineri in politica

B1 B1,
Klaus Iohannis: Programul de guvernare s-a dovedit un veritabil manual de manipulare. Romania are nevoie de tineri in politica

Presedintele Klaus Iohannis a lansat noi critici la adresa Guvernului pentru promisiunile neonorate. intr-un mesaj transmis in cadrul celei de-a III-a editii a Summitului Tinerilor, seful statului i-a sfatuit pe ti. continuă pe B1

Iohannis: Programul de guvernare s-a dovedit a fi un veritabil manual de manipulare

Klaus Iohannis a cerut tinerilor sa intre in politica si sa nu permita ca promisiunile guvernantilor sa ramana simple pasaje intr-o arhiva, presedintele acuzand ca programul de guvernare al actualei puteri s-a dovedit a fi un veritabil manual de manipulare.

Liviu Dragnea, atacuri VIOLENTE la adresa lui Klaus Iohannis: ii e teama ca ii e chemata sotia la audieri - Seful PSD anunta o noua VALIZA (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat, joi, atacuri grave la adresa lui Klaus Iohannis. Seful PSD il numeste pe Iohannis presedintele fake si tonomatul statului paralel si ameninta cu aparitia unui nou.

Klaus Iohannis si Theresa May, intalnire pentru BREXIT! Presedintele merge si la petrecerea Printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, la data de 14 noiembrie a. c. , o vizita oficiala in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Cu acest prilej, Presedintele Romaniei va avea o intrevedere cu.

Klaus Iohannis trage un semnal de alarma: Oamenii de afaceri percep ca, in ultimul an, coruptia din Romania a crescut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, miercuri, ca oamenii de afaceri constata o crestere a nivelului coruptiei in Romania, ceea ce ar trebui sa reprezentine un semnal de alarma pentru tara.

Klaus Iohannis taxeaza guvernul pentru dezastrul din economie: Revolutia industriala 4.0, la noi mai ales ZERO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lanat un nou atac la adresa Guvernului, refereindu-se la situatia din economie. Prezent, miercuri seara, la cea de-a XXV-a editie a Galei Topului National al Firmelor, seful.

Informatii exclusive! Ce a declarat Klaus Iohannis in fata procurorilor in dosarul legat de conflictul de interese

Klaus Iohannis a fost citat de doua ori la Parchetul General, inainte sa fie inchis acel dosar de conflict de interese. Prima audierea a avut loc la finalul anului 2013, inceputul anului 2014, iar apoi pe 12 iunie.

Tudorel Toader, replica dupa acuzatiile lui Klaus Iohannis: Seful statului cunoaste bine care sunt limitele legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a acuzat ca cererea sa de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in.

Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat marti, la Parlament, ca prin acuzatiile aduse de Klaus Iohannis, seful statului arata ca a intrat in campanie electorala si a precizat c?.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

Klaus Iohannis, despre revocarea lui Augustin Lazar: Penibila faza. Abordarea ministrului Justitiei este pe langa lege

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cererile lui Tudorel Toader, propunerea Adinei Florea la sefia DNA, respectiv revocarea lui Augustin Lazar, demers pe care l-a numit penibil. Am o opinie si o.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )