Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis: Va promit ca vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Va promit ca vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Presedintele Klaus Iohannis a promis inaintea summitului de la Sibiu ca Romania va intra in cele din urma in spatiul Schengen si ca vom scapa si de MCV. Totodata, seful statului a subliniat ca exista politicieni romani care au aratat Europei ca nu avem numai o fata frumoasa si ca unii dintre ei ataca justitia si institutiile europene. continuă pe Adevărul

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis: Va promit ca nu azi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promis joi, la sosirea in Piata Mare din Sibiu, la Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, ca in curand Romania va deveni parte a Spatiului.

Iohannis. Peste putin timp, probabil nu astazi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Romania va intra peste putin timp in Spatiul Schengen si va scapa si de Mecanismul de Cooperare si Verificare, a declarat joi, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Peste putin timp, probabil nu astazi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Romania va intra peste putin timp in Spatiul Schengen si va scapa si de Mecanismul de Cooperare si Verificare, a declarat joi, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Klaus Iohannis, intrevedere PRIVATA cu Emmanuel Macron, la Sibiu. Presedintele Frantei contesta actualul sistem prin care este desemnat seful Comisiei Europene (FOTO)

Klaus Iohannis, a avut o intrevedere privata cu Emmanuel Macron, joi, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, potrivit Administratiei Prezidentiale intalnirea a avut loc intre cele doua sesiuni de lucru ale.

Klaus Iohannis: Voi participa la mitingurile PNL proreferendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Sibiu, ca va participa la mitingurile organizate de PNL pentru a face cunoscut referendumul.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )