Libnet.ro
UNICEF

06:45

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Iohannis, la Summitul PPE de la Sibiu: daca statul de drept este amenintat, atunci fiecare cetatean are de suferit

Apararea statului de drept a devenit o sintagma care se aude tot mai des in Europa si este misiunea liderilor europeni sa le explice cetatenilor ca de aceasta chestiune depinde viata de zi cu zi, pentru ca daca statul de drept este amenintat, atunci fiecare cetatean are de suferit, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi dimineata, la Summitul Partidului Popular European PPE), care are loc la Sibiu inaintea summitului sefilor de stat si de guvern.

Klaus Iohannis: Exista lideri politici care vor sa se situeze deasupra legii, carora nu le convine cand institutii fundamentale ale statului de drept aduc la lumina faptele de coruptie(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Summitul Partidului Popular European, organizat la Sibiu, referindu-se la provocarile din ultimii ani, ca in Romania, dar si in alte state ale Uniunii Europene a.

Iohannis, la reuniunea PPE:Dupa 30 de ani de la caderea comunismului am adus Europa acasa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, joi, la Summitul PPE de la Sibiu, faptul ca in Romania si Europa a putut fi observat un asalt asupra statului de drept si sunt lideri politici, acuzati de furt din banii statului roman sau bani europeni. De asemenea, acesta a subliniat ca dupa 30 de ani de la caderea comunismului Europa a fost adusa acasa.

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis: Alegerile europarlamentare sunt despre a ramane uniti si solidari in apararea valorilor noastre fundamentale - libertatea, democratia, statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Sibiu, laSummitul Partidului Popular European,ca dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, aici, in Romania. intr-o.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

Klaus Iohannis, despre votul incepand de la 16 ani: Sunt perfect de acord. Ce conditie a pus seful statului

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este de acord ca tinerii sa poata vota incepand de la 16 ani, cu o conditie: pana la aceasta varsta, cetatenii trebuie sa fie informati cu privire la principiile de.

Premierul Dancila i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis inainte de Paste

Premierul Viorica Dancila i-a trimis inainte de Paste presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care ii cere sa motiveze respingerea celor trei ministri propusi. Nu a primit insa niciun raspuns nici in ac.

Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la reuniunea BEx al PNL, iar joi la Summitul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summitul Partidului Popular European PPE).

SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE Dupa poza de familie, liderii europeni au mers sa salute cetatenii Sibiului. ---- * ACTUALIZARE - Emmanuel Macron, in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana . ) Trebuie sa facem sa avanseze acest proiect al Europei profunde ----- * ACTUALIZARE - Angela Merkel: Chiar daca avem opinii diferite, vom cauta viitorul comun, vrem sa luam masuri sa mentinem securitatea, bunastarea, dar ne intereseaza sa si pastram valorile europene si sa le promovam in afara Uniunii Europene ----- * ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )