Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sistem de supraveghere video de 10 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistem de supraveghere video de 10 milioane de lei

Cabinetul Dancila a alocat, in sedinta de guvern de ieri, 10 milioane de lei pentru realizarea unui sistem de supraveghere video urias, pentru pregatirea summitului Uniunii Europene care se va desfasura anul viitor, in 9 mai, la Sibiu. continuă pe Ziarul Bursa

Sisteme de supraveghere video de 10 milioane lei, instalate in Sibiu in vederea organizarii Summit-ului UE din 2019

Guvernul a aprobat astazi, 24 iulie, printr-o hotarare, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru municipiul Sibiu judetul Sibiu), din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, in vederea finantarii investitiei Sistem de supraveghere video in Municipiul Sibiu, judetul Sibiu.

Guvernul aloca 10 milioane de lei pentru un sistem de supraveghere video la Sibiu, n vederea Summitului UE

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, alocarea a 10 milioane de lei din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru realizarea unui sistem de supraveghere video in vederea Summitului UE de la Sibiu.

Alti 10 milioane de lei la Catedrala Mantuirii Neamului

Bugetul Primariei Capitalei pe anul acesta va fi rectificat, urmand sa fie alocati alti 10 milioane de lei aproximativ 2,3 milioane de euro) pentru lucrarile de constructie a Catedralei Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) care va avea loc saptamana viitoare. Municipalitatea va mai aloca 42 de milioane de lei pentru consolidarea monumentelor istorice, aproape 6,3 milioane de lei pentru Administratia Cladiri Rezidentiale si Administrative, pentru construirea de locuinte sociale si tineret si peste 7,8 milioane de lei pentru Centrul Cultural Lumina, pentru diverse cheltuieli cu chiria, salariile, materialele de birotica, dar si masini, echipamente si mijloace de transport, printre care si o masina de spalat rufe in valoare de 7. 000 de lei.

Calvarul pacientilor din Alba se apropie de final. Proiect cu finantare europeana de peste 10 milioane de lei pentru relocarea policlinicii Spitalului Judetean

Consiliul Judetean Alba a incheiat un parteneriat cu Spitalul Judetean Alba in scopul accesarii unui proiect cu finantare europeana destinat modernizarii spatiilor in care va fi relocata policlinica din Alba Iulia.

Romgaz a incheiat doua contracte cu Oltchim, in valoare totala de 37,9 milioane lei

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz a incheiat doua contracte de vanzare - cumparare gaze cu Oltchim, in valoare totala de 37,91 milioane lei, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti, citat Agerpres.

Blocul operator al Spitalului Cantacuzino ar urma sa fie renovat. Investitia, estimata la 23 de milioane de lei

Primaria Capitalei intentioneaza sa aloce peste 23 de milioane de lei pentru reabilitarea blocului operator al Spitalului Cantacuzino, prin proiect urmand a fi finisate sau inlocuite instalatiile sanitare, electrice, echipamentele medicale, pardoseala si tavanul. Propunerea va fi discutata in CGMB, transmite Mediafax.

Turismul medical a adus Romniei 26,5 milioane lei, n primul trimestru

Serviciile medicale ieftine din Romania atrag turistii straini, iar pe langa banii destinati pentru ingrijire, acestia mai aloca sume consistente pentru baruri si restaurante sau cadouri. in medie, o persoana care vine in tara pentru tratament medical consuma, in medie, 4. 100 lei. Bisericile si manastirile din Romania atrag, de asemenea, vizitatori straini. in primul trimestru, un pelerin a cheltuit, in medie, 1. 600 lei.

MFP a imprumutat 298 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 298 de milioane de lei de la banci, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat tip benchmark cu scadenta in 2021, la un randament mediu de 4,67% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Peste 150 milioane lei din Ciclul I pentru tomate

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a virat in conturile Directiilor Agricole Judetene suma de 150. 259,60 lei echivalentul in euro a 32. 000 euro), reprezentand plata beneficiarilor inscrisi in programul de sprijin pentru tomate din Ciclul I, conform comunicatului remis Redactiei.

Sorin Creteanu ofera 2,56 milioane lei

Omul de afaceri Sorin Creteanu, actionar majoritar al Comnord COSC), lanseaza o oferta publica de cumparare pentru cele 1,38 milioane de actiuni reprezentand un pachet de 3,46% din emitent), care-i lipsesc pentru a dobandi controlul integral asupra companiei de constructii, reiese din raportul remis de societate, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )