Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu a devenit mama pentru a doua oara

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu a devenit mama pentru a doua oara

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a nascut, luni seara, un baietel, numele ales pentru fiind Amon, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Alina Gorghiu - n. r. ) a nascut luni seara. I-a pus numele Amon. Amando. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu a nascut pentru a doua oara

Senatoarea Alina Gorghiu a nascut, luni seara, un baietel, aceasta devenind mama pentru a doua oara. Nou-nascutul, pe care il cheama Amon, are peste trei kilograme si este perfect sanatos, scrie.

Senatoarea Alina Gorghiu a nascut luni seara. Ce nume va purta al doilea copil

Alina Gorghiu a devenit, din nou, mamica. Senatoarea PNLa nascut luni seara, un baietel. Fosta sefa a liberalilor mai are un baietel in varsta de doi ani.

Alina Gorghiu a nascut luni seara. Numele celui de-al doilea baiat este Amon

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a nascut, luni seara, un baietel, numele ales pentru fiind Amon, au declarat pentru agentia Mediafax surse politice.

Alina Gorghiu a semnat un protocol, in 2016, cu Coalitia pentru Familie, dar astazi contesta conducerea PNL pentru ca a votat la referendum

Alina Gorghiu este unul dintre liberalii care contesta conducerea partidului in conditiile esecului inregistrat la referendumul privind redefinirea familiei. Dupa ce urnele s-au inchis, duminica seara,.

Roxana Ciuhulescu a facut nunta. Cum a aratat a doua oara mireasa!

Roxana Ciuhulescu s-a casatorit religios cu Silviu Bulugioiu. Iata ce invitati a avut la petrecerea de nunta si ce rochie de mireasa a imbracat vedeta, pentru a doua oara in viata, dupa casatoria cu Mihai Ivanescu.

Roxana Ciuhulescu s-a maritat a doua oara: Este cel mai frumos moment din viata mea

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu s-au casatorit duminica, in Biserica Sfintilor din Capitala. Dar acesta nu a fost singurul motiv de sarbatoare al primei zile de duminica din luna octombrie, pentru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )