Libnet.ro
UNICEF

00:06

Blestem in crucea noptii la PSD. Firea il acuza pe finul Negoita de tradare. Sa ne fereasca Dumnezeu de cei care-si vand familia!

Adevărul Adevărul,
Blestem in crucea noptii la PSD. Firea il acuza pe finul Negoita de tradare. Sa ne fereasca Dumnezeu de cei care-si vand familia!

Intr-un mesaj postat tarziu in noapte, primarul general Gabriele Firea i-a acuzat, la modul general, pe cei care-si vand familia. Postarea e cu dedicatie pentru primarului Sectorului 3, Robert Negoita, finul sau. Negoita a negociat cu Victor Ponta trecerea la ProRomania, in conditiile in care Ponta ameninta ca va candida la Primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Surse. Cate zeci de locuri de parlamentar cere Ponta pentru o alianta cu PSD. Firea ar putea iesi din cursa pentru Capitala

Liderul ProRomania solicita 40 de locuri eligibile pe listele PSD la alegerile parlamentare plus o primarie de sector si posturi de viceprimar, sustin surse politice pentru Adevarul . in caz contrar, Ponta e decis sa candideze la Primaria Capitalei, unde are ca obiectiv un scor de cel putin 10%. Daca negocierile dintre Ponta si Ciolacu esueaza, Gabriela Firea ar putea renunta la candidatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )