Libnet.ro
UNICEF

01:05

Congresul PSD: Serban Valeca (PSD Arges) anunta ca va candida la functia de vicepresedinte PSD pentru regiunea Munteniei/ Adrian Tutuianu, posibil contracandidat

Hotnews Hotnews,
 Congresul PSD: Serban Valeca (PSD Arges) anunta ca va candida la functia de vicepresedinte PSD pentru regiunea Munteniei/ Adrian Tutuianu, posibil contracandidat

Liderul PSD Arges, Serban Valeca, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de vicepresedinte al PSD la Congresul de sambata, avand sustinerea organizatiei judetene, pentru regiunea Sud-Muntenia. Pe de alta parte, este posibil ca si senatorul Adrian Tutuianu, din Dambovita, sa candideze pentru aceeasi functie, potrivit unor surse politice. continuă pe Hotnews

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

incep pozitionarile pentru Congresul PSD. Pe cine sustine Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose nu va mai candida pentru o functie de conducere in partid, la Congresul PSD de sambata, Fostul premier a declarat, pentru stiripesurse. ro ca il va sustine pentru o functie de vicepresedinte pe Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea.

incep pozitionarile pentru Congresul PSD. Pe cine sustin Mihai Tudose si Marcel Ciolacu

Fostul premier Mihai Tudose nu va mai candida pentru o functie de conducere in partid, la Congresul PSD de sambata, Fostul premier a declarat, pentru stiripesurse. ro ca il va sustine pentru o functie de vicepresedinte pe Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea.

Anuntul facut de fostul premier Mihai Tudose inainte de congresul PSD

Fostul premier Mihai Tudose a declarat luni ca nu este interesat de functia de presedinte executiv al PSD. Dupa ce a devenit oficiala discutia despre alegeri si s-a votat ca vor fi alegeri o sa avem o.

Politic show: Congresul PSD, in linie dreapta. Cine sunt cei 16 viitori vicepresedinti ai social-democratilor; Eurodeputat socialist: Dancila, tactici demne de Orban si Putin; Termenul de penal nu exista, pana nu se pronunta sentinta definitiva

Cum l-a imbolnavit PSD pe Florian Coldea fix inainte de Congres Manda l-a reprogramat pe Coldea saptamana vitoare, la cateva zile dupa ce va avea loc Congresul PSD, unde Liviu Dragnea. Europa concreta vs Europa lui Timmermans Natiunile europene dau tot mai mult impresia ca resimt integrarea europeana ca pe o constrangere pe care cauta, intr-un fel sau altul, sa o.

Prima candidatura oficiala la Congresul PSD. Ce ministru vrea sa ajunga vicepresedinte al partidului

Prima candidatura oficiala la Congresul PSD din 10 martie a fost anuntata marti. Actualul ministru al Turismului, Bogdan Trif, care este si presedintele Organizatiei Judetene PSD Sibiu, candideaza pentru.

Codrin Stefanescu, despre lupta pentru functii la Congresul PSD: Sper sa nu se certe intre ei si sa fie o competitie colegiala

Codrin Stefanescu, secretar general-adjunct al PSD, a declarat, luni, ca spera ca social-democratii care se inscriu in lupta pentru functiile de vicepresedinte, secretar general si presedinte executiv la Congresul PSD sa nu se certe intre ei.

Adrian Tutuianu va candida pentru functia de vicepresedinte la Congresul PSD

Presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, a declarat miercuri dupa-amiaza, ca si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al PSD. Judetul Dambovita a decis sa candidez eu si.

Mihai Tudose anunta pe cine va sprijini la Congresul PSD: Nu voi candida la nicio functie

Mihai Tudose, in prezent vicepresedinte al PSD, nu va mai candida pentru o functie de conducere in p.

Mihai Tudose a anuntat pe cine va sustine la Congresul PSD: Nu voi candida la nicio functie

Fostul premier Mihai Tudose, in prezent vicepresedinte al PSD, a anuntat ca nu va mai candida pentru nicio functie in PSD la Congresul care va avea loc pe 10 martie, informeaza Stiripesurse. ro. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )