Libnet.ro
UNICEF

01:05

CONSILIUL UNIUNII EUROPENE: Kovesi, confirmata procuror-sef al Parchetului European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSILIUL UNIUNII EUROPENE: Kovesi, confirmata procuror-sef al Parchetului European

Consiliul Uniunii Europene a confirmat-o, ieri, oficial, pentru functia de procuror-sef al Parchetului European EPPO). Pentru a intra in atributii, Kovesi mai are nevoie de confirmarea plenului Parlamentului European, care, potrivit unor surse politice, ar putea fi acordata joi, 17 octombrie, sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul UE confirma numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Consiliul Uniunii Europene a confirmat, luni, numirea fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi, in functia de procuror-sef al Parchetului European EPPO).

UPDATE Consiliul UE a confirmat numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Parchetului European

Consiliul Uniunii Europene a formalizat luni numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Parchetului European EPPO). Numirea mai trebuie confirmata de Parlamentul European.

Laura Codruta Kovesi, validata de Consiliul UE in functia de procuror-sef european. Cand isi va incepe activitatea

Consiliul Uniunii Europene a validat numirea Laurei Codruta Kovesi in fucntia de procuror-sef al Parchetului European. Numirea fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) urmeaza sa fie confirmata si de Parlamentul European. Kovesi ar urma sa inceapa activitatea la finalul anului 2020, cand noua institutie va fi operationala. Laura Codruta Kovesi a fost validata in .

Numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Parchetului European, confirmata de Consiliul UE

Conisliul Uniunii Europene a confirmat, luni, numirea Laurei Codruta Kovei in functia de procuror sef al Parchetului European EPPO). Parchetul European va fi operational pana la finele anului 2020 si va o.

Consiliul UE confirma numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al Parchetului European

Consiliul UE a confirmatluni numirea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de sef al Parchetului Euroopean. Numirea trebuie acum confirmata si de Parlamentul European, se arata intr-un comunicat de presa al.

Principesa Margareta a lansat un atac dur asupra Uniunii Europene

Principesa Margareta a lansat un atac dur asupra Uniunii Europene in timpul unui discurs din vizita sa in Olanda. Custodele Coroanei a criticat aspru faptul ca Romania nu a fost inclusa inca in Schengen desi.

OMC a autorizat SUA sa impuna tarife vamale Uniunii Europene

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) a autorizat oficial ieri, Statele Unite, sa impuna tarife vamale suplimentare pentru produse europene in valoare de 7,5 miliarde dolari, din cauza subventiilor ilegale acordate de Uniunea Europeana grupului aeronautic Airbus, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )