Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cum va arata noul GUVERN PNL. Liberalii vor cel mult 16 ministere, iar acum sunt 24

B1 B1,
Cum va arata noul GUVERN PNL. Liberalii vor cel mult 16 ministere, iar acum sunt 24

In eventualitatea unui Guvern PNL, prim-ministru ar urma sa fie Ludovic Orban. Pentru structura noului guvern, PNL ia in calcul comasarea mai multor ministere. Astfel, surse liberale au declarat ca la Ministerul. continuă pe B1

Cum va arata noul GUVERN PNL. Liberalii vor cel mult 16 ministere, iar acum sunt 24

Pentru structura noului guvern, PNL ia in calcul comasarea mai multor ministere. Astfel, surse liberale au declarat ca la Ministerul Afacerilor Externe ar urma sa fie comasate Afacerile Europene si Ministerul.

Cum ar arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Pretendentii la functii ministeriale, in pelerinaj la usa liderului PNL

Ludovic Orbannu vrea sa discute componenta noului Guvern pana nu se decide formula de guvernare, daca PNLva intra singur sau impreuna cu alte partide la guvernare, anunta.

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL - surse

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL, actualul Minister al Comunicatiilor MCSI) urmand a fi comasat cel mai probabil cu Transporturile, au declarat luni pentru HotNews. ro surse apropiate formarii noului guvern. in prezent, Ministerul Comunicatiilor realizeaza politica Guvernului in domeniul comunicatiilor electronice si a serviciilor postale, un sector care a generat venituri de 20 miliarde de lei anul trecut.

Calculele PNL pentru noul Guvern. Ultimele mutari ale liberalilor inaintea nominalizarii oficiale a premierului

Zile pline de tensiune in PNL unde se fac calculele pentru noul guvern pe care liberalii planuiesc sa treaca de votul parlamentului cel mai tarziu joia viitoare. Liderii partidului condus de Ludovic Orban, a carui nominalizare ca premier se asteapta marti, au pus pe hartie schita guvernului cu maximum 16 ministere. Titularii postului vor fi decisi dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci insa, Ludovic Orban incearca sa securizeze un vot in parlament pentru cabinetul PNL, asta pentru ca partidele care au sustinut motiunea au pus deja conditii. Singurii care au anuntat ca vor vota in bloc pentru sunt parlamentarii minoritatilor.

Cum va arata structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar - schita momentului

In asteptarea nominalizarii oficiale a noului premier PNL, liberalii fac schita noului guvern care ar trebui sa aiba maximum 15-16 ministere. Unele dintre cele actuale vor fi comasate, iar in cazul altora se ia in calcul chiar desfiintarea.

Culise. Ce plan are Iohannis daca Orban va fi respins de Parlament. Partidele care voteaza noul guvern

In cazul in care Ludovic Orban va fi respins in Parlament, presedintele Klaus Iohannis il va propune a doua oara tot pe liderul PNL pentru formarea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Astfel, PSD si ProRomania, partidele care se opun PNL, fie vor vota investirea noului guvern, fie se va ajunge la alegeri anticipate. Pe de alta parte, Ludovic Orban crede ca va trece din prima. PSD va trage de timp.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

Ministrul demis al Comunicatiilor: Orice vot pentru acest Guvern PNL este un vot impotriva digitalizarii Romaniei

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a afirmat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Victor Orban in functia de premier, ca orice vot dar unui guvern PNL este un vot dat impotriva digitalizarii Romaniei. Acesta avertizeaza ca PNL planuieste sa comaseze ministerul pe care il conduce cu cel al Transporturilor, si ca astfel expertii din domeniul digital ar fi disipati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )