Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dragnea incearca sa opreasca valul de plecari din PSD: i-a convocat pe toti parlamentarii intr-o sedinta la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Dragnea incearca sa opreasca valul de plecari din PSD: i-a convocat pe toti parlamentarii intr-o sedinta la ora 14.00

Comitetul Executiv al PSD se va reuni azi la ora 14. 00, intr-o sedinta convocata de urgenta de Liviu Dragnea. Liderul social-democrat i-a chemat la CEX pe toti senatorii si deputatii PSD, cu scopul de a incercare sa opreasca noi plecari din partid. Potrivit unor surse politice, inca patru alesi PSD se pregatesc sa treaca la Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Dragnea se teme ca ar putea fi schimbat din fruntea Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Dragnea incearca sa opreasca valul de plecari din PSD: i-a convocat pe toti parlamentarii intr-o sedinta. Ministrul Justitiei, chemat la discutii

Comitetul Executiv al PSD se va reuni azi la ora 14. 00, intr-o sedinta convocata de urgenta de Liviu Dragnea. Liderul social-democrat i-a chemat la CEX pe toti senatorii si deputatii PSD, cu scopul de a incercare sa opreasca noi plecari din partid. Potrivit unor surse politice, inca patru alesi PSD se pregatesc sa treaca la Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Dragnea se teme ca ar putea fi schimbat din fruntea Camerei Deputatilor.

Demis din PSD, Tutuianu iese la ATAC: Dragnea m-a transformat intr-o tinta vie!

Demis din PSD, Adrian Tutuianu anunta ca a fost inlocuit si din functia de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari. in acest context, Tutuianu nu rateaza ocazia sa-l.

Tutuianu, dupa stramutarea judecarii cererii de suspendare a deciziei de excludere din PSD: La cum contesta Dragnea completele de judecatori, nicio instanta din Romnia nu ar putea solutiona cauza

Adrian Tutuianu si-a exprimat sambata, pe Facebook,nemultumirea fata de faptul ca instanta a amanat judecarea cererii de suspendare a deciziei CExN al PSD privind excluderea sa din partid, dupa ce PSD a cerut stramutarea cauzei, din cauza calitatii sale de senator. Adrian Tutuianu a comparat cererea PSD de stramutare a dosarului cu actiunea lui Liviu Dragnea de a constesta completele de judecatori, in speranta ca va fi extras acel judecator dispus a-i face jocul murdar.

Primarul din Arad explica de ce s-a infiintat Alianta Vestului si respinge acuzatiile acide ale celor din PSD

Primarul din Arad, liberalul Gheorghe Falca, respinge comentariile unor politicieni din PSD conform carora infiintarea Aliantei Vestului ar pune in pericol integritatea teritoriala a Romaniei.

Reactie-fulger din PSD, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis: Are o problema medicala

Senatorul PSD Nicolae Serban a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, facute vineri intr-o conferinta de presa. in mod cert e o situatie din ce in ce mai grava in tara. in cazul lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )